Θεραπεύστε τους φόβους σας και  πάρτε  πίσω τη δύναμή σας.

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα με το οποίο γεννιόμαστε, και το οποίο μπορεί να μας σώσει από τον κίνδυνο, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε κινδύνους εκεί που δεν υπάρχουν.

Ο κύριος στόχος μας πρέπει να επικεντρωθεί στη νίκη  και να θεραπεύσει τους φόβους μας, να επικεντρωθεί στην αγάπη και τα θετικά  που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας.

Είναι ο φόβος και μας σαμποτάρει; Ο φόβος τρέφεται από αρνητικές σκέψεις, και είχαμε κολλήσει εκεί, περιμένοντας το χειρότερο. Δίνοντας δύναμη στο φόβο, πέφτουμε στην παγίδα. Όταν  ακούμε  την αρνητική του τι μπορεί να συμβεί στον κόσμο, επηρεασμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οργανώσεις που θέλουν να μας ελέγχουν μέσω του φόβου, δίνουμε την δύναμη μας. Γιατί είναι ο φόβος  που μας παραλύει όταν κάνουμε κάτι.

Υπάρχουν γνωστοί και άγνωστοι φόβοι. Άγνωστοι φόβοι έχουν να κάνουν με την αίσθηση ότι κάτι τρομερό θα συμβεί, όπως κρίσεις πανικού.

Οι  γνωστοί φόβοι  έχουν να κάνουν με το φόβο της αλλαγής,  η  ρίξει μιας σχέσης που τους κάνει να υποφέρουν,  η γήρανση,  η μοναξιά, το μέλλον, η αποτυχία της δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς .

Αν δούμε ότι ο φόβος είναι ένα σημάδι  που μας λέει να δώσουμε προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, πρέπει να κάνουμε κάτι. Ο φόβος είναι απλά μια προειδοποίηση, ένα προειδοποιητικό μήνυμα, που αν το καταλάβουμε,θα λάβουμε  μία δύναμη ημέρες πριν μέχρι να μας παρουσιαστή.

Συμβουλές:

Κάντε μια λίστα  από  εκείνους τους φόβους που έχετε αυτή τη στιγμή.
Κλείστε τα μάτια σας. Προσδιορίστε ένα από αυτούς τους φόβους. Πού τοποθετείτε τον εαυτό σας ή τι αισθάνεστε.
Για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε μέσα στην καρδιά ή στο στομάχι σας, πάρτε μια βαθιά ανάσα, τρεις φορές. Εισπνεύσετε από τη μύτη σας, εκπνέετε από το στόμα σας.
Ακούσετε ή να αισθανθείτε αυτό που χρειάζεται από εσάς: στείλετε  λευκό φως, αγάπη, ηρεμία διαβεβαίωση, την εμπιστοσύνη, το θάρρος, την υποστήριξη, ένα χαμόγελο ...

Έχοντας εντοπίσει τους φόβους μας, τον προσδιορισμό της υποκείμενης παγίδας    έτσι επιτυγχάνουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.