Τελετουργία να αποτινάξετε  το κακό μάτι την αρνητική ενέργεια και την γλωσσοφαγιά.
Μέθοδος: Αλάτι και μουστάρδα  σπόρους για να ξεπεράσουν το κακό μάτι.
Πως  θα πρέπει να εκτελέσετε αυτή την τελετή;
Βήματα για την εκτέλεση του τελετουργικού.


Μέθοδος για την εκτέλεση του τελετουργικού  αλάτι και μουστάρδα  σπόρους για να ξεπεράσουν το κακό μάτι


Το άτομο που  είναι επηρεαζόμενο  από την αρνητική ενέργεια και το κακό μάτι για τους οποίους η τελετουργία πρέπει να εκτελεστεί  βγάζει όλα τα ρούχα του, Χρυσαφικά,αλυσίδες και ότι άλλο έχει επάνω του. Ανάβουμε θυμιάματα με θετικά βότανα λιβάνια, Ανάβουμε τρία κεριά άσπρα, τρία θαλασσιά (αν είναι άντρας) η τρία ροζ (αν είναι γυναίκα), Αν είναι για έρωτα προσθέτουμε τρία κόκκινα και αν είναι για τύχη προσθέτουμε τρία πράσινα. Τα τοποθετούμε στο έδαφος προς την ανατολή, και το άτομο στέκεται όρθιο   προς την Ανατολή  και με της  παλάμες προς τα πάνω  προς το στήθος.

Βήμα 1: Προσευχή

 Η προσευχή που πρέπει να γίνει από το άτομο για του  οποίου  η τελετουργία διεξάγεται   «Μπορεί το κακό μάτι που είναι  επάνω μου (λέει  το όνομά του) να πετάξει μακριά και ο,η  (λες το όνομα του ατόμου που θα εκτελεί το τελετουργικό ) δεν πρέπει να επηρεάζεται από αυτό ».

Το άτομο που θα εκτελέσει το τελετουργικό θα πρέπει να προσεύχεται για την πρόληψη και να μην   επηρεάζεται από την αρνητική  ενέργειας.

Βήμα 2: Λαμβάνοντας της θέση σας.

 Εκτέλεση το τελετουργικό

Το πρόσωπο που εκτελεί το τελετουργικό θα πρέπει να σταθεί μπροστά από το πρόσωπο που είναι επηρεασμένο από την αρνητική ενεργεία και το κακό μάτι. Παίρνει μια  ποσότητα   σπόρων μουστάρδας και κόκκους αλάτι  σε κάθε μία από τις γροθιές.

Βάζετε τα χέρια του με της  γροθιές του μπροστά από το σώμα σας. Οι γροθιές θα πρέπει να διαγράφουν, όπως το σύμβολο του πολλαπλασιασμού. Οι γροθιές θα πρέπει να κινούνται  από το κεφάλι μέχρι τα πόδια του πάσχοντος ατόμου, σε αντίθετες κατευθύνσεις και στη συνέχεια να αγγίξει το έδαφος.

Τα σταυρωμένα χέρια μόνο για να αρχίσει. Καθώς αρχίζουμε να εκτελούμε  το τελετουργικό θα πρέπει να διαχωρίζει τα χέρια και ταυτόχρονα να μετακινήσετε τη δεξιά γροθιά προς τα δεξιά από το κεφάλι μέχρι τα πόδια και το αριστερό προς τα αριστερά γροθιά κατεύθυνση από το κεφάλι μέχρι τα πόδια.

Μετά από την επαφή με το έδαφος, έχουμε αρχίσει και πάλι, όπως παραπάνω, δηλαδή διαχωρίζει τα χέρια και ταυτόχρονα να μετακινήσετε τη δεξιά γροθιά προς τα δεξιά κατεύθυνση από τα πόδια ως το κεφάλι γροθιά και το αριστερό προς τα αριστερά κατεύθυνση από τα πόδια ως το κεφάλι.

Τα ακόλουθα πρέπει να ειπωθεί κατά την εκτέλεση του τελετουργικού «Μπορεί το κακό μάτι γλωσσοφαγιά, ζήλια,  που προέρχονται   από τους επισκέπτες, τα οινοπνευματώδη ποτά, τα δέντρα, τους περαστικούς, τους συγγενείς, τον τόπο, να πετάξει μακριά και να μπορεί ο ίδιος να προστατευθεί από την ασθένεια και τη ζημία».
Ο Λόγος πίσω από την κίνηση των γροθιών  να  αγγίζουν τους στο έδαφος είναι τα αρνητικά να τα τραβήξει προς στο έδαφος.

Ο αριθμός των κινήσεων των χεριών με της γροθιές θα πρέπει να αποφασίζονται με βάση την έκταση του κινδύνου. Κυρίως οι μάγοι που κάνουν μαύρη μαγεία είναι σε μονούς αριθμούς, ως εκ τούτου τα χέρια και οι γροθιές θα μετακινηθούν σε πολλαπλάσια των μονών αριθμών.

Στο τέλος του τελετουργικού , όλα τα περιεχόμενα πρέπει να αδειάζονται σε ένα καυτό τηγάνι σιδερένιο ή αναμμένα κάρβουνα για να καούνε  Προσοχή όταν τα καίτε γιατι το αλάτι και η μουστάρδα πετάγονται.