Είδη εκδηλώσεων δαιμονισμένων ατόμων.

Οι εκδηλώσεις μπορούν  να συμβούν σε διάφορες μορφές, π.χ.

Οι βίαιες εκδηλώσεις:
Σε αυτές τις εκδηλώσεις η συνείδηση ​​φάντασμα αναλαμβάνει και ενεργεί με βίαιο τρόπο, ανεξάρτητα από την προσωπικότητα του ατόμου ή την κατάσταση. Μερικές φορές το άτομο μπορεί να εμφανίσει σούπερ ανθρώπινη δύναμη. Έχουμε δει περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι που είναι αρκετά αδύναμοι χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να τους συγκρατήσει.

Ασυνήθιστη συμπεριφορά:
Μερικές φορές η συμπεριφορά ενός ατόμου, φαινομενικά φυσιολογική, αλλά είναι ασυνήθιστη για το πρόσωπο αυτό ή για την κατάσταση αυτή. Ένα παράδειγμα αυτού του τύπου της εκδήλωσης είναι όταν κάποιος  που κατέχετε  και είχε γίνει προφανής μετά την πνευματική θεραπεία που έγινε σε αυτούς, αρχίσει να χορεύει όπως σε μια ντισκοτέκ, όταν ακούσει  μερικές δημοφιλείς μελωδίες μουσικής. Τώρα, χορεύοντας με αυτόν τον τρόπο  είναι  ασυνήθιστη γι 'αυτούς.

Μιλώντας σε μια παράξενη γλώσσα ή ασυναρτησίες:
Μερικές φορές δαιμονισμένων ατόμων  μιλούν τακτικά σε μια συγκεκριμένη γλώσσα που είναι αλλοδαπός ή μιλούν ασυναρτησίες, αλλά ένα συγκεκριμένο είδος προσιδιάζουν σ 'αυτό, κάθε φορά που γίνονται προφανή.

Ήρεμη εκδήλωση:
Στις περισσότερες περιπτώσεις κατοχής δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το φάντασμα έχει εκδηλωθεί. Μια ήρεμη εκδήλωση είναι πολύ ύπουλη καθώς το άτομο που κάθεται δίπλα σας μπορεί να είναι απόλυτα προφανές, αλλά δεν θα έχει ιδέα αν έχετε προχωρημένη έκτη αίσθηση σε συνδυασμό με τη γνώση σχετικά με τη δυνατότητα για ένα τέτοιο φαινόμενο.

Ασυνήθιστες  εκδηλώσεις ταλέντων:
Ένα φάντασμα μπορεί να εκδηλωθεί και να εμφανίσει διάφορα είδη των ταλέντων, όπως η ανδρεία, μουσική, χορό, μιλώντας σε μια ξένη γλώσσα  κλπ. όταν  το πρόσωπο που κατείχε δεν είναι ικανό. Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους πιο φημισμένους καλλιτέχνες αποτελούν παραδείγματα τέτοιων κατοχής  από τα φαντάσματα που θέλουν να εκπληρώσουν την επιθυμία τους για δόξα, κλπ. μέσω αυτών των καλλιτεχνών. Κάνουν αυτό με την ενίσχυση της βασικής ταλέντο ότι οι καλλιτέχνες είχαν. Συνεπώς, η κατοχή των οποίων φάντασμα συνείδηση ​​έχει  τόσο συγχωνευθεί με τον καλλιτέχνη, εκπληρώνει τον πόθο του για φήμη, κλπ.

Υπερφυσικές δυνάμεις:
Φαντάσματα μπορεί να εκδηλωθούν  μέσα από ψυχικούς χωρίς το ψυχικό να γνωρίζει και να παρέχει καθοδήγηση στους ανθρώπους για το μέλλον. Φαίνεται ότι η ικανότητα του μέντιουμ έχει αυξηθεί όπου αυτό  στην πραγματικότητα οφείλεται σε υψηλότερο επίπεδο. Το άτομο που έρχεται για καθοδήγηση από το μέντιουμ δεν θα έχουν ιδέα πως είναι στην πραγματικότητα μιλώντας σε ένα φάντασμα. Η καθοδήγηση που παρέχεται από ένα φάντασμα, Γενικά αποδεικνύεται ότι είναι σωστή. Το φάντασμα κάνει αυτό για να δελεάσουν ανυποψίαστους ανθρώπους στην αρχή, αλλά αργότερα χρησιμοποιεί την ίδια ψυχική για να οδηγήσει τους ανθρώπους.

Διάφορα:
Μερικές εκδηλώσεις δαιμονισμένων ατόμων  εμφανίζουν παραμορφωμένες  κινήσεις σε ακραίες πόνο ή αγωνία, ενώ άλλοι εμφανίζονται σαν φίδι, κινήσεις να σφαδάζει, κλπ.