Ανάλογα με τον πολιτισμό και το πλαίσιο, ένα φιλί μπορεί να εκφράσει διάφορα συναισθήματα τα οποία περιλαμβάνουν την αγάπη, πάθος, σεβασμός, χαιρετισμός, φιλία και καλή τύχη, μεταξύ πολλών άλλων. Επίσης, εξαρτάται από την κουλτούρα, τις σχέσεις και το πλαίσιο, ένα άτομο μπορεί να φιλήσει στα χείλη, στο μάγουλο τους, το κεφάλι, το χέρι και καθένα από αυτές της χειρονομίες μπορούν να φέρουν ένα διαφορετικό κοινωνικό ρόλο. Στο σημερινό κόσμο, ειδικά στη δυτική κουλτούρα, ένα φιλί στο μάγουλο αναγνωρίζεται ως μια κοινή μορφή χαιρετισμού.

Σε αυτό το μέρος της σειράς μας το φιλί  σε χαιρετισμούς, θα εξετάσουμε τις συνέπειες με ένα φιλί από μια πνευματική προοπτική.

Βασικές πληροφορίες για Μεταφορά ενέργειας.

Μέσα από την πνευματική έρευνα, έχουμε διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται σε κάποιο βαθμό από τις αρνητικές ενέργειες. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι η ανταλλαγή των λεπτών ενεργειών μεταξύ δύο ανθρώπων όταν αγγίζονται, το αγκάλιασμα είναι επιζήμια πνευματικά. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτή την επιβλαβή επίδραση, καθώς δεν έχουμε την έκτη αίσθηση και την ικανότητα για να το πράξει.

Μια σημείωση σχετικά με χαιρετισμούς που περιλαμβάνουν επαφή.

Όταν σε ένα χαιρετισμό συνεπάγεται η επαφή  μπορούμε  να έχουμε κατά νου. Η χρήση της αφής ενισχύει τη μεταβίβαση των πνευματικών  πηγών ενέργειας έως το 100%, σε σύγκριση με ένα χαιρετισμό που δεν συνεπάγονται με την αφή.

Τύπος επαφής μεταξύ δύο ανθρώπων ο ένας με τον άλλον.

Ευκολία μεταφοράς ενέργειας μεταξύ ανθρώπων χαιρετώντας ο ένας τον άλλον

Παράδειγμα του χαιρετισμού.

Δέρματος με δέρμα.  Σώμα με Σώμα. Ευκολότερη μεταφορά  Ενέργειας.

Δέρμα στο στόμα. Στόμα με στόμα. Φιλί από στόμα σε στόμα.

60% λιγότερη  μεταφορά ενέργειας από Σώμα με Σώμα. Δέρμα με δέρμα.

Χειραψία, αγκαλιά. Φιλί στο χέρι ή το μάγουλο.

Περιορισμένη  Μεταφορά ενέργειας.