Η πιο επικίνδυνη πτυχή της δαιμονική κατοχή

Ότι το πιο τρομακτικό είναι να παρακολουθεί κάποιος   ένα φάντασμα που εκδηλώνεται πλήρως,  πλήρους εκδήλωση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας πνευματικής θεραπείας, το φάντασμα είναι γενικά στον πιο αδύναμο της.

Ο πραγματικός κίνδυνος είναι όταν το φάντασμα ελέγχει ένα άτομο μέσω της μυστικότητας, με το πρόσωπο που γνωρίζει την κατοχή. Το φάντασμα κάνει το πρόσωπο που διαθέτει να ενεργεί σύμφωνα με το θέλημα του. Ακόμα κι αν ένα άτομο διακατέχεται, δεν υπάρχει γενικά τίποτα δραματικό ή αποκλίνουσα στην συμπεριφορά του ατόμου.

Εθισμοί είναι μόνο ένα παράδειγμα της ύπουλης κατοχής. Κοινωνία σκέφτεται εθισμό στα τσιγάρα ή το αλκοόλ ως ένα ψυχολογικό θλίψη, όταν στην πραγματικότητα πρόκειται για μια περίπτωση της κατοχής. Μερικές φορές, ένα άτομο μπορεί να παρουσιάσει σοβαρές ανωμαλίες στη συμπεριφορά λόγω του ελέγχου φαντάσματος. Τα φαντάσματα μπορεί να κάνει ένα άτομο να κάνει πράγματα που είναι εντελώς αντίθετες με την προσωπικότητά τους, για παράδειγμα, μια συντηρητική γυναίκα από τη φύση αρχίζει να συμπεριφέρεται με τρόπο επιπόλαιο.