Σχετικά με τις αιτίες για την  υπερθέρμανσης του πλανήτη και τα παγκόσμια γεγονότα του πλανήτη.

Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος έγινε μάρτυρας της υπερθέρμανσης του πλανήτη, την κλιματική αλλαγή και της φυσικές καταστροφές άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα με την πνευματική έρευνα, η κύρια αιτία της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μια κυκλική διαδικασία που συμβαίνει στο Σύμπαν την πάροδο του χρόνου. Οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή μιας βίαιης φάσης που θα αυξηθούν σε ένταση τα επόμενα 5-10 χρόνια. Η καταστροφική φάση του κύκλου μπορεί να επιδεινωθεί από την κακή συμπεριφορά της ανθρωπότητας απέναντι στη φύση. Η κακή συμπεριφορά που βλέπουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της μειωμένης πνευματική συνείδηση ​​των ανθρώπων και η επακόλουθη αδυναμία να κερδίσουν προστασία από την επίδραση της αρνητικής ενέργειας. Η Πνευματική πρακτική είναι ο μόνος τρόπος για να μετατρέψεις το πνευματικά μολυσμένο  μυαλό μας ενάντια  της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την αυξανόμενη ένταση των φυσικών καταστροφών.

Κατά την τελευταία δεκαετία έχουμε δει μια αύξηση στην ένταση των φυσικών καταστροφών σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και για μερικούς από εμάς, μέσα από πρώτο χέρι την εμπειρία, έχουμε δει την τρομερή δύναμη της φύσης. Στο πρόσφατο παρελθόν, είχαμε φυσικές καταστροφές που δημιουργούνται από τα τσουνάμι στην Ασία και την Ιαπωνία, οι σεισμοί στο Πακιστάν, την Αϊτή και την Κίνα, καθώς ο τυφώνας Κατρίνα και άλλες στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Αυτά προκάλεσαν πρωτοφανείς καταστροφές και μεγάλη απώλεια ζωής,  που έχουν χαραχθεί στο μυαλό μας λόγω του μεγέθους τους.

Μερικά παγκόσμια γεγονότα του πλανήτη είναι διαθέσιμα μέσω των στατιστικών της Διεθνούς Στρατηγικής για τη Μείωση των Καταστροφών, και το Κέντρο Έρευνας για την Επιδημιολογία των Καταστροφών, θυγατρική των Ηνωμένων Εθνών. Δείχνουν ότι υπάρχει μια αυξανόμενη τάση των φυσικών καταστροφών, ιδιαίτερα κατά της τελευταίες δύο δεκαετίες.Η ανά τον κόσμο η πιο διάσημοι  επιστημονικούς φορείς συμφωνούν επίσης ότι η Γη γίνεται θερμότερη. Η IPCC, η επιστημονική επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε το 2011 ότι υπήρξε μια αύξηση περίπου τα τρία τέταρτα του ενός βαθμού Κελσίου της θερμοκρασίας στη Γη κατά τον περασμένο αιώνα, με ένα μεγάλο μέρος αυτής της συνολικής ισχύος του πλανήτη λαμβάνουν χώρα πάνω από της  τελευταίες δεκαετίες.

Ορισμένες εθνικές επιστημονικές ακαδημίες ισχυρίζονται ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόκληση της υπερθέρμανσης του πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες. Οι σύγχρονοι επιστήμονες λένε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε χρόνο, η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί δισεκατομμύρια τόνοι αερίων του θερμοκηπίου πρέπει να απελευθερωθούν στην ατμόσφαιρα.

Αλλά αυτό που πραγματικά προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη; Γιατί οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται σε ένταση; Με ποιο τρόπο οι άνθρωποι επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή; Είναι των αερίων του θερμοκηπίου ο κύριος παράγοντας που συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη; Κάναμε μια  πνευματική έρευνα για να καθορίσουμε  τις πραγματικές αιτίες της αλλαγής του κλίματος και την αύξηση της έντασης των φυσικών καταστροφών.

Πολλοί γεωγράφοι υποστηρίζουν ότι η αυξημένη ένταση του συνόλου των φυσικών καταστροφών και της θερμοκρασίας στη Γη δεν είναι τίποτα, αλλά ένα μέρος της τακτικής τους κύκλους του πλανήτη μας. Λένε ότι παρόμοιες αλλαγές της οικονομικής συγκυρίας στο παρελθόν μας είχε ληφθεί για τις εποχές των παγετώνων. Μέσα από την πνευματική έρευνα, διαπιστώσαμε ότι οι κυκλικές αλλαγές κάνουν το 30% των βαθύτερων αιτίων της υπερθέρμανσης του πλανήτη για της φυσικές καταστροφές, και  γινόμαστε μάρτυρες του σήμερα (2012) και ότι είναι στην πραγματικότητα βασική αιτία τους.

Η Πνευματική επιστήμη βασίζεται στην αιώνια και καθολική στους πνευματικούς νόμους για να εξηγήσει τις κυκλικές αλλαγές που είναι η αιτία της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Εδώ θα εξηγήσουμε γιατί κυκλικές αλλαγές συμβαίνουν στη Γη από την άποψη της πνευματικής επιστήμης.

Είναι ο νόμος της φύσης ότι ο, οτιδήποτε έχει δημιουργηθεί και διατηρείται, τελικά καταστρέφετε. Αυτός είναι ο νόμος της δημιουργίας, συντήρησης και διάλυσης. Για παράδειγμα, οι οροσειρές των Ιμαλαΐων έχουν  δημιουργηθεί, θα πρέπει να διατηρηθούν και τελικά θα καταστραφούν. Έτσι, όταν κάτι έχει δημιουργηθεί σε αυτόν τον κόσμο, μετά από μια περίοδο που υπέστη, μπορεί να αναμένεται ότι κάποια στιγμή θα καταστραφεί. Μόνο ο Δημιουργός, δηλαδή, ο Θεός, παραμένει σταθερός  και αμετάβλητος.

Η Καταστροφή έρχεται με πολλές μορφές, οι φυσικές καταστροφές είναι ένα από αυτά. Η ανθρώπινη φυλή διευκολύνει επίσης αυτή την κυκλική διαδικασία καταστροφής από τη συμπεριφορά της, που μερικές φορές καταλήγει σε πόλεμο και την καταστροφή, η οποία αντιπροσωπεύει το υπόλοιπο 70%. Η Καταστροφή προκύπτει συνήθως από την αύξηση των φυσικών καταστροφών, αρρώστια και τον πόλεμο. Οι κυκλικές μεταβολές στη δημιουργία, διατήρησης και καταστροφής είναι αρκετά δραματικές. Είμαστε στη μέση του χαμηλότερου της φάσης μίνι κύκλους της καταστροφής. Κάθε μίνι κύκλος διαρκεί γενικά για 1000 χρόνια.

Το Ανθρώπινο γένος και της φύσης επηρεάζουν το ένα το άλλο. Αλλά μέσα από την πνευματική μας έρευνας, βρήκαμε ότι οι άνθρωποι ασκούν επιρροή στο κλίμα σε βαθμό 90%, ενώ η φύση αντιδρά άσχημα στην επιρροή του ανθρώπου σε μια έκταση μόλις 10%.

Σε αντίθεση με αυτό, οι άνθρωποι με χαμηλότερο πνευματικό επίπεδο (π.χ. 20%) θα έχουν ένα υψηλό  εγώ, εγωιστικά εστίαση μόνο στην επίτευξη της ευτυχίας για τον εαυτό τους, συχνά εις βάρος της φύσης, του ανθρώπου και άλλων έμβιων όντων. Με την Συμπεριφορά τους και τη μείωση των αποτελεσμάτων πνευματικής συνείδησης ​​σε μια επικράτηση της αδικίας στον κόσμο σήμερα.

Σχέση μεταξύ της ανθρώπινης φυλής και της φύσης: το 70% είναι οι  αιτίες της υπερθέρμανσης του πλανήτη και οι φυσικές καταστροφές -

Επίδραση της φύσης για τον άνθρωπο δεν είναι τίποτα, αλλά η ανταπόκρισή της στην κακή συμπεριφορά της ανθρωπότητας.

Η Εξάτμιση νερού μειώνεται ως αποτέλεσμα της αυξημένης ρύπανσης από το πετρέλαιο στους ωκεανούς του πλανήτη.

Αν το νερό είναι μολυσμένο, οι εγκαταστάσεις που εκπέμπουν οξυγόνο χάνεται, και έτσι υπάρχει μια μείωση του οξυγόνου πάνω στη Γη.

Φύση μπορεί να ανταποκριθεί σε κακή συμπεριφορά του ανθρώπου με οποιοδήποτε   τρόπο πάρα πολύ. Πώς θα αποφασίσει να απαντήσει δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο με τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα έχει επηρεαστεί, όπως ο καπνός και σκόνη  είναι  της ρύπανσης σε φυσικό επίπεδο, της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.
  
Ακριβώς όπως προσπαθούμε να καθαρίσουμε  τη βρωμιά από τους χώρους που χρησιμοποιούμε από καιρού εις καιρόν σε φυσικό επίπεδο, η φύση ανταποκρίνεται στην ανάγκη για τον καθαρισμό και τη διόρθωση της στο περιβάλλον. Ενεργώντας και εκδηλώνεται στην αύξηση των φυσικών καταστροφών, όπως σεισμοί, πλημμύρες, ηφαίστεια έκρηξη, κυκλώνες κλπ.