Θυμηθείτε   κατά την εκτέλεση  οποιοδήποτε   είδος μαγείας ... κάντε τα μαγικά  σας για θετικούς στόχους, δεν αξιοποιούν τις συνδέσεις εκτός από αυτοάμυνα, ακόμη   στη συνέχεια να κρατήσετε την αμυντική στάση σας, δεν είναι προσβλητικό και θυμηθείτε να μην βλάψετε κανένα! Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει κακό κάρμα, και θα πρέπει τελικά να πληρώσετε για το χειρισμό για κάτι που  πληγώνει τους άλλους.

Συγκεκριμένα, να το θυμάστε αυτό όταν εκτελείτε τη μαγεία αγάπης, δεν κάνεις ένα ξόρκι για να κερδίσει την αγάπη ενός συγκεκριμένου προσώπου? Όταν κάνεις  δουλειά μαγείας, την κάνεις μόνο για να ανακτήσεις κάτι δικό σου, που στο επήραν, το έχασες, να ανακτήσεις  κάποιον που αγαπάς και σε αγαπάει, και μην ξεχνάς τον  νόμο της επιστροφής [ Τριπλασιασμός ]. Όταν κάνεις το καλό επιστρέφει τρεις φορές σε εσένα καλό. Ο νόμος της μαγείας είναι ένας [ κανε ότι θες αρκεί να μην ενοχλήσεις και καταστρέψεις τον πλησίον σου ] και με τα κεριά τον κάνεις πολύ γρήγορα και δυνατά.

[ Το κακό με την μαύρη μαγεία γίνετε εύκολα και γρήγορα, το καλό με την λεύκη μαγεία γίνετε δύσκολα και χρειαζόμαστε  χρόνο. ]