Να είμαστε ευτυχισμένοι  και αποτελεσματικοί.

Η Ελεύθερη βούληση μας, μας επιτρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές που μας προσφέρει η ζωή μας κάθε μέρα, και είναι τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε, τα οποία συγκεντρώνουν τον προορισμό μας ως επί το πλείστον. Το υπόλοιπο οφείλεται στη θέληση του Θεού, που στέλνει τον τρόπο με κάποια γεγονότα να μας κάνουν να αλλάξουμε ή να αποτυπώνει τη γνώση σε μια αιώνια πνευματική εξέλιξη. Ακόμα, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα πέρα ​​από τον έλεγχό μας, εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη στάση μας, θετική ή αρνητική.

Πράγματα, δημιουργήθηκαν για να είμαστε  ευτυχισμένοι, και η ευτυχία είναι μια ψυχολογική στάση απέναντι στη ζωή και τις εκδηλώσεις της, με πίστη, ελπίδα και σοφία. Όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή τίποτα δεν είναι μόνιμο, ούτε και η ευτυχία, όμως, αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να επεκτείνουμε  τις περιόδους της ευτυχίας, έστω και μόνο μαθαίνουμε να απολαύσουμε  κάθε εμπειρία που ο Θεός θα μας βάλει στο δρόμο μας, γνωρίζουμε ότι η πιο δυσάρεστες εμπειρίες, αφήνουν,  μια μεγάλη εμπειρία εκμάθησης. Επίσης, δημιουργήθηκαν για να είναι αποτελεσματικές, και για αυτό πρέπει να γνωρίζουμε τους εαυτούς μας πρώτα, γνωρίζουμε μεγαλύτερο από το δυναμικό μας και να εκμεταλλευτούμε, μέσα από τη συνειδητή εργασία. Το θέλημα του Θεού είναι να είμαστε  ευτυχισμένοι και αποτελεσματικοί και όχι δούλοι των πλανητών με τα ιδιότροπα και πολλαπλές επιρροές τους.

Μάθετε ποιες είναι αυτές οι επιρροές, όπως εκδηλώνονται στην πραγματικότητα σας,
ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά μπορούμε  να χρησιμοποιήσουμε  για να επιτευχθεί μεγαλύτερος έλεγχος πάνω στα γεγονότα γύρω από μας. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο μεγαλύτερες είναι η πιθανότητες επιτυχίας σας για  την ευημερία σας. Κάθε μία από τις αστρολογικές συνθήκες μπορεί να τροποποιηθεί, προσαρμοστεί ή ακόμη και υπέρβαση του ατόμου με συνειδητή εργασία.  Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες διακινούνται με της αστρολογικές μεθόδους πρέπει να λαμβάνονται μόνο ως ενδείξεις για να κατανοήσουμε τις αμφιβολίες μας σχετικά με τα σημαντικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μας, και να επωφεληθούμε  πλήρως από τις έμφυτες τάσεις και τις ευκαιρίες που  παρέχουν στο παρόν και το μέλλον. Μπορεί να υπάρχουν αντιφάσεις, λόγω της πολυπλοκότητας της ανάλυσης και τις αντιφάσεις που υπάρχουν στον  κάθε άνθρωπο   σαν ένα άτομο, μοναδική και ανεπανάληπτη. Όσο περισσότερο κατανοούμε το παρελθόν μας, έχουμε περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές για να αλλάξετε ότι  δεν συμφωνούμε για το μέλλον και, στη συνέχεια, να αναγνωρίσουμε αυτό που θα προωθεί στο μέλλον.