Πνευματική έρευνα για το φίλημα.

Όπως αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα, φιλιά από στόμα σε στόμα υποκινεί την ευκολότερη και μεγαλύτερη μεταφορά των λεπτών ενεργειών. Αρνητικές ενέργειες εισέρχονται συνήθως σε ένα πρόσωπο μέσα από ένα φιλί στο στόμα.. Στην πραγματικότητα,  είναι ένας από τους ευκολότερους  τρόπους ότι οι αρνητικές ενέργειες επηρεάζουν ένα άτομο.

Από πνευματική άποψη, το στόμα θεωρείται  μη καθαρό. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό:

Ένα οφείλεται στην επικράτηση του Απόλυτου κοσμικού στοιχείου νερού στο στόμα. Μία από τις ιδιότητες της κοσμικής Απόλυτου στοιχείου του Νερού είναι ότι έχει την ικανότητα να διατηρήσει την αρνητική ενέργεια η τη  θετική ενέργεια. (Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν τακτικά πνευματική πρακτική και περισσότερο προσελκύονται από τα εγκόσμια πράγματα. Έλξης για να κοσμικά πράγματα χωρίς καμία πνευματική εστίαση παράγει και προσελκύει αρνητικές δονήσεις σε ένα πρόσωπο. Αυτό κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο να επηρεαστούν από την αρνητική ενέργεια.) Το στόμα είναι ένα τέτοιο στόμιο όπου αρνητική ενέργεια μπορεί να συσσωρεύονται κυρίως λόγω της υπεροχής του Απόλυτου κοσμικού στοιχείου το νερό. Ως αποτέλεσμα, όταν το στόμα ενός ατόμου έρχεται σε επαφή με το δέρμα ή το στόμα ενός άλλου ατόμου, υπάρχει πάντοτε μια ανταλλαγή της αρνητικής ενέργειας.

Ο άλλος λόγος που το στόμα θεωρείται  μη καθαρό  είναι ότι το στόμα είναι ένας αγωγός στο αναπνευστικό και πεπτικό σύστημα. Λόγω αυτού, η είσοδος και η αποβολή της αρνητικής ενέργειας από τα συστήματα του σώματος, όλα περνούν μέσα από το στόμα. Όταν κατά τη μεταφορά από το ένα άτομο στο άλλο, η αρνητική ενέργεια από τα συστήματα αυτά συσσωρεύεται στο στόμα πριν διαβιβαστεί.

Φιλί στο στόμα ένα άλλο πρόσωπο σε στόμα, σε αντίθεση με ένα άλλο πρόσωπο επαφή με μια χειραψία, δημιουργεί ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο από τη σεξουαλική οικειότητα. Αυτό επικαλείται γενικά μια συναισθηματική αντίδραση προς το άλλο πρόσωπο το οποίο με τη σειρά του μπορεί ενδεχομένως να αποσταθεροποιήσει το μυαλό. Οποιαδήποτε αποσταθεροποίηση του νου μπορεί να αξιοποιηθούν από τις αρνητικές ενέργειες, δεδομένου ότι έχουν την ικανότητα να υπερβάλλουμε τα συναισθήματα του και να το κάνει ακόμα πιο συναισθηματικό σε ένα επιζήμιο τρόπο.

Σύμφωνα με την πνευματική έρευνα   περίπου το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού διακατέχεται από αρνητικές ενέργειες. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το πρόσωπο που κατέχετε  είναι να αγνοεί το γεγονός ότι αυτός ή αυτή  ελέγχεται από την αρνητική ενέργεια.