Η Ελλάδα διέρχεται μια ιστορική στιγμή κορυφώθηκε η μιζέρια, η ανεργία, και η ακρίβεια πρωτογενούς εκλογές τα κόμματα της αντιπολίτευσης να επιλέξουν έναν και μοναδικό Πρωθυπουργό λίγες μέρες μετά  τις εκλογές. Η πληροφορίες και οι φήμες φιλτράρονται, είναι πολύ κακό που τα ΜΜΣ  νομίζουν ότι μας πληροφορούνε σωστά.
Θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα, η πρόγνωση επιφυλακτική, αλλά θα είναι δύσκολο ξέρετε γιατί ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι το μυστικό,  είναι πιο μακριά από τις εντάσεις που έχουν να κάνουν. Σε μερικά από τα ταξίδια  τα πράγματα  πάνε αντίθετα με ότι αναμένεται και επιστρέφεται . Στη συνέχεια αναλύει αυτά που νομίζει ότι επιτύγχανε.
Πρώτα απ 'όλα να θυμάστε ότι οι εκτιμήσεις αυτές θα ισχύουν για 28 ημέρες, δηλαδή ισχύουν μέχρι 22η του Μάρτη, όταν ξεκινούν το νέο σεληνιακό κύκλο.

Το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ο Ήλιος και η Σελήνη σε μηνιαία αγκαλιά της τονίζουν ό, τι έχει να κάνει με τον πρόεδρο, όπως αναμένεται, θα είναι η είδηση ​​του μήνα. Αλλά, λέει, αλλά κάνουνε,  και συνεχίζει να τους λέει ο πρόεδρος θα πρέπει να πάρουν μεγάλες  αποφάσεις, αυτές που καθορίζουν το μέλλον μας  και αν δεν γίνουν  παράγονται  αρνητικές συνέπειες γύρω μας. Και δεν είναι εύκολο να επιβληθείς  στον πρόεδρο  για το έργο του οι σύντροφοί του και τα τσιράκια του έχουν σημειωθεί ανάλογα με το ποια είναι η απόφαση του.
 
Για την Ελλάδα, θα είναι ένας μήνας που ο καθένας τους θα πρέπει να ξέρει το ρόλο των, και στην οποία οι κάτοικοί της θα γίνουν  μάρτυρες πράξεων, έτσι ώστε υποστηρίζει την αρχή του που λέει  Όπως μπορείτε να λάβετε. Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η Ελλάδα  όσο και οι κάτοικοί της είναι ανάλογα με τις αποφάσεις του προέδρου, αποδυνάμωσε και αδυνατεί να ενεργήσει, χρειάζεται να ξεπεράσει τις δύσκολες καταστάσεις, πως μπορεί να ανταποκριθεί στις ενέργειες  του λαού, συμπεριλαμβανομένων των  πυρκαγιών, μάχες, επιθέσεις, ατυχήματα,απεργίες ειδικά την κυκλοφορία?   Μόνο θλίψη και χάος επιτυγχάνουν.

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει δυσκολίες, απρόβλεπτες ενέργειες των στρατιωτών, των εργαζομένων ή των δημοσίων δυνάμεων. Περίεργα γεγονότα ή καταπλήσσω για τη δημόσια υγεία.

Η Εθνοσυνέλευση ασταθής,  υπάρχουν διλήμματα  αλλά δεν ξέρουν πώς να τα παρακάμψουν  δεν επιτρέπεται. Μπορούν να επωφεληθούν από τις φήμες, υπογραφές, έγγραφα ή ειδήσεις. Κάποιος επιστρέφει. Καινούρια  διαταγή  η οποία επίσης συνδέεται με τον αθλητισμό, διασκέδαση, ψυχαγωγία, πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έξω θα παρακολουθούν τις ειδήσεις για τον πρόεδρο και τους πολιτικούς.

Το Ωροσκόπιο λέει ότι υπάρχουν δύο χαρακτήρες που μπορούν να επισημανθούν από τις πράξεις των ένα δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αδιάφοροι, συμφεροντολογικών και ψεύτικων αποφάσεων, και ένα υπερασπιστές και προστάτες των αδυνάτων

Η οικονομική κατάσταση   επηρεάζει τα αποθέματα, τράπεζες, τελωνεία και τους φόρους και δεν κάνουνε τίποτα για την επιδιόρθωση των  καταστάσεων όλα εκτός ελέγχου.

Στις 20 Μαρτίου θα ανοίξει η πόρτα του ζωδιακού κύκλου του Κριού. Με την έναρξη του αστρολογικού έτους, και καθώς η χώρα είναι ένα έθνος που δίνει την εμφάνιση πως έχει μετακινηθεί σε ένα επόμενο στάδιο, αλλά είναι πολύ αδύναμη, υποχωρώντας στόχους που πρέπει να επιτευχθούν, αν δεν συμβεί αυτό, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τι κάνει η κυβέρνηση. Υπάρχουν προβλέψεις των αλλαγών, έτσι ώστε να μην υπάρχει άλλη επιλογή για να κάνει επειδή έχει χτυπήσει πάτο. Επίσης παρατηρήθηκε αδυναμία στην προεδρία ή κάτι σχετικό. είναι πολύ περίπλοκο, καλύτερα να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να  μάθουμε. Εμφανίζεται κίνδυνος πτώσεων, δυσκολία στην επικοινωνία, που σχετίζεται με την εικόνα του προέδρου. Η αντιπολίτευση είναι αδύναμη, αν και προκαλεί προβλήματα, εκείνοι που πίστευαν ότι οι φίλοι του τον πρόδωσαν .... Θα δούμε.