Θύμα  μαγείας!!!

Είδαμε μέσα από όλα τα χρόνια εργασίας μας στον τομέα του εσωτερισμού, αρκετές περιπτώσεις των ανθρώπων που πλήττονται από την εργασία της μαγείας και έχουμε καταλήξει σε συμπεράσματα που τώρα αποδίδουν στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να γνωρίζουμε αν ένα θύμα της μαγείας. Διαταραχές είναι τυπικό, όταν ένα άτομο είναι θύμα της μαγείας, εδώ βλέπουμε μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να δείχνουν ότι ο «κάποιος» έχει μια μαγεία.

Το χρώμα του προσώπου είναι ένα από τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά, αν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε αυτό. Αλλά αν παρατηρήσετε ένα γκριζωπό χρώμα στο δέρμα ειδικά το πρόσωπο, που είναι μια σημαντική ένδειξη ότι "κάτι" που σας έχουν κάνει!
Χιλιάδες προβλήματα. Όταν όλα φαίνεται να πηγαίνουν προς τα πίσω αντί να πάμε μπροστά και πρόοδο. Όταν βρέχει καθημερινά προβλήματα, και τίποτα δεν φαίνεται να έχει μια λύση. Όταν δεν μπορούμε περισσότερο.

Πολλή σωματική και ψυχική κόπωση. Το πιο σημαντικό είναι η ψυχική κόπωση, όπως όταν κάποιος είναι θύμα της μαγείας για να μας βλάψουν, το μυαλό μας τρέχει πολύ πιο γρήγορα από το σώμα μας, καταναλώνουμε πολύ ενέργεια για την καταπολέμηση στο ότι συμβαίνουν στο σώμα μας και να καταπολεμήσουμε το ασυνείδητο εισβολέα!

Τρέμουν  των χεριών. Αν αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα από τα συμπτώματα που σας επιτρέπουν να γνωρίζει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ξεχνώντας πράγματα. Όταν ένα ξόρκι για να  μας πληγώνει, είναι φυσιολογικό να ξεχνάμε τα πιο απλά πράγματα, όπως το συγκεκριμένο αντικείμενο που έχει απομείνει ή τι έπρεπε να κάνουμε την επόμενη μέρα.

Οικιακά πράγματα συνεχώς σπάνε και χωρίς νόημα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά,  στις περιπτώσεις αυτές σημαίνει ότι υπάρχει ένα σκοτεινό (κακό πνεύμα) στο σπίτι.

Όταν δεν υπάρχει λάμψη στα μάτια. Η έλλειψη λάμψης στα μάτια, το χρώμα στο δέρμα πιο γκρι  και μερικές φορές τρέμουν τα χέρια είναι σαφή σημάδια να διακατέχονται από μια σκοτεινή ή κακό πνεύμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται επείγουσα δράση!
Η αναχώρηση έκπληξη. Όταν ένα ζευγάρι, για παράδειγμα, καταλήγει σε μια δραματική και χωρείς λογικές εξηγήσεις στον χωρισμό, είναι στο 90 τοις εκατό των περιπτώσεων αυτός ο «κάποιος» έκανε ένα ξόρκι για να τους χωρίσει.

Όλα πέφτουν κάτω. Εάν παρατηρήσετε ότι όλα καταρρέουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν μπορούν να βρουν μια λύση σε κάτι που έμοιαζε απλό, είναι ότι είστε το θύμα της μαγείας.

Υπάρχουν πολλά άλλα σημεία που μπορεί να μας δώσει το ερώτημα κατά πόσον ένα άτομο είναι θύμα της μαγείας, Σε κάθε περίπτωση παραπάνω, πρέπει να ελέγξετε πρώτα για να δείτε και μαζί να δούμε αν πράγματι είστε θύμα  μαγείας.