Το Κρυφό Μάθημα του Αριθμόυ Master 11


Numerology μειώνει όλα τα multi-ψήφιο αριθμό της μονοψήφιο αριθμούς 1 έως 9, με εξαίρεση τους τρεις αριθμούς Master 11, 22 και 33. Αυτά τα τρία νούμερα Master σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν μειωθεί και έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο ιδιοτήτων τα οποία τους διακρίνει από όλους τους άλλους αριθμούς. Numerology ενθουσιώδες και τους επαγγελματίες ήταν πάντα ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για Master αριθμούς, διότι, όπως υποδηλώνει το όνομα, αντιπροσωπεύουν κάτι πάνω και πέρα από τα εγκόσμια.

Ωστόσο, κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, περίπου numerologists έχουν υιοθετήσει όλους τους διψήφιους αριθμούς με τα ίδια ψηφία (44, 55, 66 ...) ως Master αριθμούς, πιθανώς επειδή το μυστηριώδη χαρακτήρα του Master αριθμών γαργαλήματα φύση εντυπωσιασμού μας. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός, όχι μόνο επειδή είναι ανακριβής, αλλά και επειδή μειώνεται η κατανόηση των πραγματικών αριθμών Master. Ναι, είναι ορθό να υποστηρίζεται ότι όλοι τους διψήφιους αριθμούς με τα ίδια ψηφία είναι ισχυρόι για τον απλό λόγο ότι ο συνδυασμός των διπλών αριθμών, περισσότερο ή λιγότερο διπλασιάζεται, η επιρροή των μονοψήφιων αριθμων. Για παράδειγμα, ο αριθμός 44 θα έχει διπλό από την επίδραση της ενιαίας 4, τον αριθμό 55 διπλασιάζει την επιρροή ενός και μοναδικού 5 και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, με τους τρίς αληθές αριθμούς Master, η ισχύς τους δεν είναι μόνο βασίζεται στο απλό γεγονός ότι αποτελούνται από όμοια ψηφία, αλλά επειδή αυτά είναι τα ψηφία 1, 2, και το 3, αντίστοιχα. Στην περίπτωση των 11 (ένα διπλό 1), έχει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα του 1 δις, και όταν προστεθούν (11 = 1 +1 = 2) γίνεται 2, συνδυάζοντας έτσι το πιο ισχυρό άνδρα της ενέργειας (το 1, Δίας) με τον εξίσου ισχυρό θηλυκή ενέργεια (το 2, Ήρα). Λαμβάνοντας υπόψη ότι η 1 και τα 2 είναι στις αντίθετες άκρες του φάσματος και το σύνολο των συνδυασμένων ιδιοτήτων τους λίγο πολύ επισκιάζει όλα τα άλλα χαρακτηριστικά έχουν ανατεθεί οι αριθμοί 3 έως 9, μπορείτε να φανταστείτε ίσως μια συγχώνευση από τις πιο ισχυρές, πιο οδηγείται και επιθετική πολεμιστής, μια ασταμάτητη αρσενική ενέργεια, με την υπεροχή των πιο διαισθητικό, θηλυκό, και πονηρό θεά. Και ακόμη και που δεν αποκαλύπτει την πραγματική ουσία του στο νούμερο 11 Master: Οι 11 συμβολίζει τη δυνατότητα να πιέσουν τα όρια της ανθρώπινης εμπειρίας στη στρατόσφαιρα του υψηλότερου αντίληψη πνευματική? Τη σχέση μεταξύ του θνητού και του αθάνατου? Ανάμεσα στον άνθρωπο και το πνεύμα ? μεταξύ σκότους και φωτός? την άγνοια και την φώτιση. Αυτή είναι η απόλυτη συμβολική δύναμη του 11.

Παρομοίως, ο αριθμός Master 22 συνδυάζει μια διπλή δόση γυναικείας διαισθητικής δύναμης όπως αντιπροσωπεύεται από το 2, με απώτερο ικανότητα να κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα? Τομέα της 4. Και πάλι, το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς μια σειρά από χαρακτηριστικά στοιβάζονται εντυπωσιακές δυνατότητες, αλλά η πραγματική ουσία των 22: Η δυνατότητα να βιώσει όλα αυτά τα 11 που έχει να προσφέρει και να εφαρμοστεί στον υλικό κόσμο.

Τέλος, ο αριθμός Master 33 συνδυάζει τις πιο ικανό δυνατότητες έκφρασης (ο 3) με τον καθηγητή και φροντίζει κατ 'εξοχήν? Το 6. αληθινή ουσία του είναι τον τελευταίο λόγο στην πνευματική εξέλιξη? το Master Teacher.

Αυτό, τη δυνατότητα να επιτύχει την πνευματική φώτιση (το 11), καθιστά πραγματικότητα στον υλικό κόσμο (το 22), τότε χρησιμοποιεί για να άρει τους άλλους σε διαφωτισμός (το 33), γεγονός που αντικατοπτρίζει το τεράστιο μέγεθος της το δώρο της ανθρώπινης ζωής ως συμβόλιζε από τους τρεις αριθμούς Master. Και έρχομαι τώρα στην ουσία του παρόντος άρθρου: το μυστικό μάθημα του 11, μια αποκάλυψη που δεν θα βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλίο Αριθμολογία ή αντικειμένου. Ακριβώς όπως Numerology αριθμούς χρησιμοποιεί την προσθήκη, θα αφαιρεί επίσης αριθμούς ψάχνει για τη διαφορά μεταξύ τους - συνήθως αποκαλύπτει ποιες είναι οι προκλήσεις που καλείται ή τα εμπόδια, και τις ελλείψεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Αντιπροσωπεύουν τα κενά μεταξύ των περπατήσουν πέτρες, οι γέφυρες θα πρέπει να στηριχθούμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Στην περίπτωση των τριών αριθμών Master, το χάσμα μεταξύ 11 και 22, είναι 11 και το χάσμα μεταξύ 22 και 33 είναι επίσης 11. Αυτό μας λέει ότι για να περάσουμε από το ύψος της πνευματικής κατανόησης, όπως συμβολίζεται από τα 11, πρέπει να καταλήξουμε σε ακόμη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία της θείας διορατικότητα για να μπορέσουμε να εφαρμοστεί πνευματική ωριμότητα μας στον υλικό κόσμο, όπως φαίνεται από την 22. Και το τελικό βήμα, ο τελικός πραγματικότητα θεία της να φθάνει το επίπεδο μιας πραγματικής Master απαιτεί μια άλλη υπεράνθρωπες ώθηση της θείας υλοποίησης, αυτό συμβολίζεται με τον αριθμό 33.

Όπως ίσως θα έχετε μαντέψει, δεν είμαι πλέον να μιλάμε μέσα στη σφαίρα της ανθρώπινης κοσμικό θρησκευτικό άσκηση, αλλά για εκείνους που έχουν φθάσει μόνιμα κουκούλα πρίγκιπα στον κόσμο του πνεύματος. Και αυτό είναι πάρα πολύ αντικατοπτρίζεται στη φύση των Master αριθμών. Αρκετοί από εμάς έχουν ένα 11 στους αριθμούς των βασικών μας. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχουν μια καλύτερη ευκαιρία για την επίτευξη Διαφωτισμού; Οχι, δεν το κάνουν. Έχουν δυνατότητα πρόσβασης στα χαρακτηριστικά των 11, όπως η διαίσθηση, αλλά η ιστορία των αριθμών Master, όπως είπα παραπάνω ανήκει σε διαφορετικό χώρο. Υπάρχουν εκείνοι μεταξύ μας που δεν έχουν τον ίδιο αριθμό Master στο διάγραμμα τους αλλά μπορούν - και πρέπει - κατέληξε ο τελικός ύψη πνευματική συμβολίζεται από το 11. Υπάρχουν μερικά με και χωρίς Master αριθμούς που πραγματικά την εμπειρία με κάθε αναπνοή η πραγματικότητα της ζωής μέχρι και τις υποσχέσεις των 22. Και, αν δεν είναι απλώς πολύ τυχερός, αλλά και απίστευτα διορατικός, ίσως, σε αυτή τη ζωή, να έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν το πολυτιμότερο άνθρωπο? Το Master Teacher. Και να τον αναγνωρίσουν για αυτό που είναι.

Η ιστορία των αριθμών Master παίζει σε διάφορα επίπεδα. Σε πιο κοινότοπο επίπεδο, Master αριθμούς που βρέθηκαν στο διάγραμμα ενός ατόμου να αναφέρεται η δυνατότητα πρόσβασης στο συνημμένο χαρακτηριστικά που θα τους αριθμούς αυτούς Master? Την τελειοποίηση διαίσθηση των 11? Το δυναμικό αρχιμάστορα των 22? Την έκτακτη ικανότητες διδασκαλίας από τις 33 . Εναπόκειται στα μεμονωμένα να επιτύχουν αυτό το δυναμικό και πολλά, αλλά δεν είναι όλα, κάνετε. Δυστυχώς, υπάρχει ένα μειονέκτημα στην κατοχή ενός ή περισσοτέρων Master αριθμούς στο γράφημά σας. Το νευρικό ενέργεια των 11, τις απογοητεύσεις και τις απογοητεύσεις των 22, και την ντροπαλή, ανασφαλής χαρακτήρα 33. Κανένας από τις άλλες διψήφιων αριθμών με τα ίδια ψηφία (44, 55, 66 ...), μας επιβαρύνουν με αυτού του είδους την πίεση, θετικά ή αρνητικά.

9019023244. elgreco...