Επισφαλής Καταστάσεις
25 - 27 Ιούνιος

Το Σαββατοκύριακο παίρνει μακριά σε ένα βραχώδες ξεκινήσω με κάποια τεταμένες πλανητικές πρότυπα, την Παρασκευή. Η Σελήνη βρίσκεται σε υπεροπτική Τοξότης μέχρι το βράδυ, αλλά αμβλύ τραύμα παρατηρήσεις μπορεί συναισθήματα και να μειώσει τις πιθανότητες για την εγγύτητα. Σε περίπτωση αμφιβολίας εκφράσουν τη γνώμη τους, είναι μάλλον καλύτερο να πούμε τίποτα προς το παρόν.

Μετατόπιση της Σελήνης σε υπεύθυνες χρώματα Αιγόκερω το βράδυ και το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, με σοβαρό ύφος. Ωστόσο, Αιγόκερως είναι ένα σημάδι ότι παίζει τόσο δύσκολο όσο τα έργα, τα οποία μπορεί να αναδείξει ισχυρή επιθυμία για σωματική επαφή και την έντονη πάρτι. Ακόμα, η Σελήνη μέσα από πολύπλοκες συνδέσεις με άλλους πλανήτες που καθιστούν δύσκολο να αισθάνεται πάγια τώρα.

Η Αιγόκερως Πανσέληνος το Σάββατο είναι, στην πραγματικότητα, μια έκλειψη της σελήνης που μπορεί να σπάσει τα τείχη του αυτοελέγχου με μια πλημμύρα των συναισθημάτων. Ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια μαλακά και ευάλωτα στιγμές, υπάρχει μια τάση να ορθώσουν εμπόδια να αποφευχθεί η αμηχανία με τη Σελήνη σε αυτό ομαλής και πειθαρχημένη υπογράψει. Έντασης μπορεί να στηριχθεί σε ένα κρίσιμο σημείο που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία μιας σχέσης. Είναι σημαντικό να σέβονται τις ανάγκες των άλλων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, όταν η συναισθηματική εδάφους είναι επισφαλής. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι η απρόσμενη αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε θετικά επιτεύγματα σε στατικές καταστάσεις.