Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των συστημάτων μαντείας κάρτας καθώς και την πραγματική κάρτες Ταρώ στην αγορά σήμερα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ορισμένα συστήματα μαντεία κάρτα δεν είναι τα ταρώ per se. Για να αποκτήσετε το πιο για τον εαυτό σας θα πρέπει να συμβουλεύονται να συνεργαστεί με ένα από τα πιο ευρέως αποδεκτή εκδόσεις του τράπουλα Ταρώ αποτελείται από μια τράπουλα 78 καρτών.

Υπάρχουν πολλές γέφυρες στην αγορά τα οποία ποικίλουν σε στυλ από την εργασία τέχνης και στη γραπτή ερμηνεία αυτή του τράπουλα. Αυτό έχει συχνά γίνει για να δημιουργήσετε ένα θέμα κατάστρωμα και θα μπορούσε να ενσωματώσει τα ταρώ με κάποια άλλη πηγή εσωτερική πεποίθηση ή πολιτιστικές γνώσεις. Σύγχρονα έργα τέχνης έχει διανύσει πολύ δρόμο από το 1910, όταν η αρχική τράπουλα, δόθηκε στη δημοσιότητα. Θα βρείτε πολλές θαυμάσιες γέφυρες που ενσωματώνουν πληροφορίες και artwork από άλλα θέματα του εσωτερισμού ενδιαφέροντος, όπως η αστρολογία, οι ρούνοι, μυθολογία, άλλους πολιτισμούς και βότανα για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ενώ αυτά τα καταστρώματα είναι υπέροχο που θα σας γοητεύσει μόνο αν έχετε ένα πραγματικό ενδιαφέρον ή αισθάνονται μια ισχυρή σύνδεση για το πρόσθετο αντικείμενο ή γωνία προσέγγισης.

Οι 78 κάρτες του καταστρώματος σας θα πρέπει να χωριστεί σε δύο κύρια τμήματα: το μεγαλύτερο, ή μεγάλη Αρκάνα και το κάτω Arcana. Η υψηλότερη, ή μεγάλη Αρκάνα θα πρέπει να περιέχει 22 κάρτες αριθμημένες είτε ένα έως 22 ή 0 έως 21. Το χαμηλότερο Arcana θα πρέπει να περιέχει τα υπόλοιπα 56 κάρτες που είναι συνήθως χωρίζονται σε τέσσερα χρώματα, το καθένα από τα οποία αποτελείται από 14 κάρτες.

Για να αντιμετωπίσουμε τις ρίζες και την κατανόηση των Ταρώ, μια παραδοσιακή γέφυρα θα σας βοηθήσει να ορίσετε μια ευθεία πορεία κατά μήκος της Royal δρόμο που στοχεύουν να περπατήσει χωρίς να αποπροσανατολιστεί από ένα θέμα. Κατά συνέπεια, μια στέρεα παραδοσιακά κατάστρωμα μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα να αρχίσετε με και να είναι το ισοδύναμο των οδηγών μαθητές άδεια, για αν μάθει να διαβάζει τα σημάδια και τα σήματα των Ταρώ και θα φτάσετε στον προορισμό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να συγχέονται και χάνονται .

Η εκμάθηση της ταρώ μπορεί να είναι μια δια βίου χαρά και πολύ πιθανώς θα βρείτε την αγορά περισσότερα από ένα κατάστρωμα στη διάρκεια της ζωής σας. Από την κατανόηση ενός κατάστρωμα, όπως το παραδοσιακό, ή αυτά είναι πολύ παρόμοιο με αυτό, θα είστε σε θέση να κάνει μια εύκολη μετάβαση σε οποιοδήποτε θέμα κατάστρωμα της επιλογής σας αργότερα.