Για να κάνετε έναν άνθρωπο που επιθυμείτε να σας αγαπήσει, γράφετε το πλήρες όνομά του, και το δικό σας επάνω σε ένα παχύ κόκκινο κερί κάτω από το φεγγάρι (όταν το φεγγάρι γίνεται όλο και πληρέστερο *) και όταν το φεγγάρι είναι στο σπίτι του Σκορπιού. Αλείφετε το κερί με κολπικές εκκρίσεις σας? Στο Φως του φεγγαριού, επαναλαμβάνοντας τις ακόλουθες μαγικές λέξης.Κάνετέ ξόρκι τρεις φορές, κάθε φορά με μεγαλύτερη δύναμη και την καταδίκη από το προηγούμενο.

" Κερί, Κριμσων Φώτισε με τη φωτιά σου
Μαγέψει (πλήρες όνομα του ανθρώπου) με την επιθυμία! "

Τώρα κλείστε τα μάτια σας, μπορείτε να ξαπλώσετε, και να σκεφτείτε το άτομο των ονείρων σας να κάνει την αγάπη σε σας. Συνεχίστε την ερωτική οπτικοποίηση κάθε βράδυ μέχρι το κερί σβήνει. (Να είστε προσεκτικοί με αυτό λειτουργεί συχνά λίγο πάρα πολύ καλά. Επίσης, αν κολπικές εκκρίσεις σας δεν απευθύνονται σε σας χρήση μόσχου, αλλά θεωρούν ότι αυτό δεν μπορεί να είναι ένα καλό ξόρκι για σας καθόλου.

Παραδοσιακά, το χρίσμα ένα κερί ονομάζεται «ντύσιμο». Για ξόρκια αγάπης, ξεκινούν από κάτω προς τα πάνω και να εργαστούν για την οικοδόμηση της ενέργειας, προς τα κάτω για εκτοπισμοί, και από τη μέση όταν μια ισορροπία είναι επιθυμητή.