Επιλέξτε το ξόρκι σας σοφά. Σαφείς προθέσεις κάνουν για τα καλύτερα αποτελέσματα όταν πρόκειται για ένα ξόρκι αγάπης. Πρέπει να έχετε βαθιά γνώση του ατόμου για το οποίο επιλέγετε μάγια της αγάπη σας.
Meditate σε ένα χώρο που είναι άνετα και οικεία. Ίσως αυτό το μέρος είναι στο κατώφλι σας ή στο κρεβάτι σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε εντελώς χωρίς διακοπή για τουλάχιστον 20 λεπτά. Χύτευση ένα ξόρκι αγάπης απαιτεί την εστίαση. Μην αφήσετε τίποτα να σπάσει τη συγκέντρωσή σας.
Κρατήστε τα εργαλεία σας στο χώρο που είναι άνετα και οικεία για τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από τη χύτευση αυτό σημάνει την αγάπη της επιλογής σας. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια αδιάσπαστη αρμονία ανάμεσα στο σώμα σας, στον άνετο χώρο σας, και τα εργαλεία σας. Μετά από μια τέτοια αρμονία, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε τα ξόρκια της αγάπη σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες σχολαστικά. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι σημαντική. Λείπει ένα μικρό κομμάτι από τα μάγια μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.