Spell να κάνω μια ευχή

Την ημέρα της νέας σελήνης, γράψτε την επιθυμία σας σε ένα φύλλο χαρτί καθαρό, ανάβετε ένα ολοκαίνουργιο λευκό κερί. Σε αυτό το σημείο σβήνετε οποιοδήποτε φωτισμό που μπορεί να βρίσκονται αναμενα.


Για δέκα λεπτά, απολαύστε λάμψη της φλόγας και σκεφτείτε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Στη συνέχεια, λέτε δυνατά:

Όπως έχω κοιμηθεί απόψε,
μπορεί η θεία δύναμη της πνευματικής αγάπης και με το φως εκπληρώσεις την επιθυμία μου. "

Ταυτόχρονα με την επικέντρωση στις επιθυμίες σας, να κάψεις το χαρτί στη φλόγα. Αφήστε το κερί να καίει έξω. Επαναλάβετε το ξόρκι την ίδια στιγμή για δώδεκα συνεχείς νύχτες. Εάν παραλείψετε μια νύχτα, αρχίζουν τα μάγια από την πρώτη μέρα.

Μην διστάζεις. Μπορώ να σε βοηθήσω. Έχω τον τρόπο να μάθεις την αλήθεια. Άλλαξε το μέλλον σου. Οι συμβουλές μας είναι χρυσός, σε μια εποχή που κανείς δεν σε νοιάζεται πραγματικά. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε θέμα, Οικονομικά, Αισθηματικά, Επαγγελματικά, Γάμο, Καριέρα. Τηλεφώνησε τώρα για να δεις την διαφορά στο El Greco 9019023244. 100% Επιτυχία, Τηλεφωνικές προβλέψεις,αμοιβή μετά του αποτελέσματος. Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, 9019023244. Και προσωπικά ραντεβού Αθήνα Θεσσαλονίκη. Επαρχία δεκτή. Πληρωμές δεκτές και με PΑΥ-PAL, Ή με πιστωτική κάρτα. ΜSΝ, SKYPE, ΟΟVOΟ.