Πουλιά - Η φράση "ένα μικρό πουλί μου είπε" πίσω στα παλιά τα χρόνια, όταν είχαν τα πτηνά για να μαντεύουν το μέλλον. Κάνετε σε ένα πουλί την ερώτησή σας, τότε ρίξτε μερικούς σπόρους. Αν τους τρώει, η απάντηση είναι «ναι»? αν δεν τους φάει, η απάντηση είναι «όχι». Ένα πουλί που κατοικεί στο σπίτι σας ως ζώου συντροφιάς, θα αυξήσει τη μνήμη και αύξηση της ψυχικής εξουσίας εκείνων με τους οποίους συνδέεται. Τα πουλιά είναι ιερό για τον υδράργυρο, τα πεσμένα τα φτερά τους έχουν πολλές χρήσεις σε ξόρκια.

Παραδείγματα, ορισμένων πτηνών πρακτικές φτερών περιλαμβάνουν την τοποθέτηση φτερά πάνω από την πόρτα για να αποτρέψουν τα παιδιά από περιπλάνηση έξω και να χάνονται, θέτοντας ένα στεφάνι από φτερά κάτω από το μαξιλάρι σε ένα άρρωστο άτομο επιταχύνει την ανάκτηση, και κρεμώντας φτερά πάνω από ένα κρεβάτι για να αποτρέψει τους εφιάλτες (σημειώστε ότι τα φτερά Επίσης είναι κρεμασμένα από catchers όνειρον).

Παρέχεται δυνατότητα προσωπικών ραντεβού μέσω Ίντερνετ. MSN, SKYPE, πληροφορίες στο 9019023244. Και προσωπικά ραντεβού Αθήνα Θεσσαλονίκη. Επαρχία δεκτή. Πληρωμές δεκτές και με PΑΥ-PAL, Ή με πιστωτική κάρτα. ΜSΝ, SKYPE, ΟΟVOΟ.

100% Επιτυχία, Τηλεφωνικές προβλέψεις,αμοιβή μετά του αποτελέσματος. Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, 9019023244.