Φίδια - Ένα φίδι φέρνει τη σοφία και την καλή υγεία στους συντρόφους στο σπίτι τους. Φίδια φέρει επίσης τη μακροζωία, τη σοφία και τη νοημοσύνη.

Αράχνες - Ποτέ μην σκοτώσει μια αράχνη στο σπίτι? που θα φέρει την κακή τύχη. Αράχνες διατηρούνται ως σύντροφοι θέτουν την προστασία και την ευφυΐα να αυξηθεί. Ιστό αράχνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για scry κατά τον ίδιο τρόπο όπως και μια κρυστάλλινη σφαίρα για όσους έχουν μαντική πρακτική. Για τους Κέλτες, ο τόπο της αράχνης συμβόλιζε τον ιστό που κρατούσε όλη τη ζωή μαζί.

Χελώνες - που κυβερνάται από την Αφροδίτη και θα φέρει την αγάπη, τη μακροζωία και τη γονιμότητα. Patting μια χελώνα στο κέλυφος για να σας φέρει καλή τύχη.

Όλοι μας έχουμε μυστικά μικρά η μεγάλα. Με αγαπάει ο σύντροφος μου? Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση μου? Αν θέλεις να μιλήσεις με τους καλύτερους αστρολόγους άμεσα και εχέμυθα τηλεφώνησε τώρα στο 9019023244. Εδώ θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. 9019023244. 100% Επιτυχία, Τηλεφωνικές προβλέψεις,αμοιβή μετά του αποτελέσματος. Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, 9019023244. Και προσωπικά ραντεβού Αθήνα Θεσσαλονίκη. Επαρχία δεκτή. Πληρωμές δεκτές και με PΑΥ-PAL, Ή με πιστωτική κάρτα. ΜSΝ, SKYPE, ΟΟVOΟ.