Γενικές Οδηγίες για χύτευση ξόρκια

Ξεχωρίζεις ένα δωμάτιο για την μαγική εργασία σας. Διακοσμήστε με πράγματα που σας βάζουν σε μαγική διάθεση. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα που διεγείρουν τις πέντε αισθήσεις σας. Μερικά πράγματα αυτονόητα θα ήταν η χρήση των κατάλληλων χρωμάτων για την όραση, θυμίαμα για τη μυρωδιά, τη μουσική για την ακοή, τα κρασιά για τη γεύση, και υφές για αίσθηση.

Αν δεν έχετε ένα δωμάτιο που μπορείτε να προορίζεται αποκλειστικά για την μαγική δουλειά σας, τότε επιλέξτε ένα δωμάτιο που μπορεί να κλειδώσει, ενώ εσείς κάνετε τη δουλειά σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να εργαστείτε ανενόχλητοι. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να καθαρίσετε το χώρο εργασίας σας σε τακτά χρονικά διαστήματα καθαρτηρίου σκόνη / floorwash για να κρατήσει μακριά αρνητικές δονήσεις.

Ρυθμίστε ένα βωμό για να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι εργασίας σας. Το μέγεθος και το σχήμα πρέπει να είναι εκείνο που απευθύνονται σε σας. Διάθεση κεριά και άλλα στοιχεία για να σας βοηθήσει να επικεντρωθεί το έργο στο χέρι είναι μια καλή πρακτική. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να καλύψουν βωμό τους με ένα άσπρο πανί και τοποθετήστε νωπά κομμένα άνθη κάθε μέρα.

Να χρησιμοποιείτε πάντα τα καλύτερα κεριά, έλαια και λιβάνια που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, ή να φτιάξετε το δικό σας, για scrimping σχετικά με τα υλικά έχει αρνητική επίδραση στο υποσυνείδητο. Μην ξεχνάτε ότι το υποσυνείδητο είναι πολύ καλή στο να κάνει σχέση με πρώτες ύλες που μπορούν να διαμορφώσουν την δική του χρήση.

Ποτέ μην κάνετε ένα μαγικό ξόρκι έως ότου έχετε μια σαφή και συνοπτική εικόνα του τι είναι αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε. Αυτό συνάδει με το γνωμικό "Να προσέχεις το τι θέλετε, για να μπορείτε ακριβώς να το καταφέρετε."

Οποιαδήποτε πρόσθετη ενέργεια που κάνετε για τα μάγια, και να δεσμεύουν τα μάγια, έτσι ώστε να λήγει εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος. Μόλις έχετε κάνει το ξόρκι, μην το συζητήσετε μόνον με το άτομο που έχετε συνεργαστεί, γιατι μόνο το άτομο αυτό ξέρη να γνωρίζει και να σιωπά.

Πάνω απ 'όλα, ανά πάσα στιγμή, να θυμάστε ( Δεν ξέρετε όλα τα αποτελέσματα , ως εκ τούτου, τη χρήση μαγείας με προσοχή η μόνο από επαγγελματίες, αν όχι καθόλου.)