Ο Συμβολισμός στη χρήση των κεριών

Ανάβοντας ένα κερί.
Ανάβοντας ένα κερί είναι ένα σύμβολο ...
Της αγάπης και της ελπίδας
Φως και ζεστασιά
Γιορτής και μνήμης ...

Τι σημαίνει ανάβοντας ένα κερί. Σημαίνει κάτι για εσάς;


Συμβολισμός στο σχεδιασμό του κεριού.
Είμαστε περικυκλωμένοι από σημάδια και σύμβολα στην καθημερινή ζωή. Επιλογή κειμένου και διάφορες διακοσμήσεις για τα κεριά, σας κάνει ιδιαίτερα προσωπική την στιγμή. Παρατίθεται εδώ είναι μερικές βασικές πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρον.

Μονογράμματα.
Ένα μονόγραμμα αποτελείται από δύο ή περισσότερα γράμματα. Αυτά μπορεί να είναι τα αρχικά ενός ατόμου ή τα πρώτα γράμματα από τα ονόματα ενός ζευγαριού. Η επιλογή του τύπου και η διάταξή τους - συνήθως συνυφασμένες - μπορούν να παράγουν ένα όμορφο και συμβολικό σχέδιο για λαμπάδες και άλλα τελετουργικά κεριά.
Χριστιανική Θρησκεία
Πιο συχνά εμφανίζονται μονογράμματα στη χριστιανική θρησκεία είναι XP, η ελληνική γράμματα Τσι (παρόμοια με Χ) και Rho (μοιάζει με ένα P), που είναι τα δύο πρώτα γράμματα της ελληνικής λέξης για τον Χριστό. Ο συνδυασμός αυτών των γραμμάτων δίνει την εμφάνιση του ένα σταυρό, και ως μονόγραμμα θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τη λατινική λέξη άτομα, που σημαίνει ειρήνη.
Άλλα γράμματα συχνά εμφανίζονται σε Εκκλησίες είναι ...
«Α» και «W» - Άλφα και το Ωμέγα, τα πρώτα και τα τελευταία γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου, αντιπροσωπεύει το Θεό τον Υιό («Εγώ είμαι η αρχή και το τέλος ...").
IHS - τα τρία πρώτα γράμματα του Ihsus, το όνομα του «Ιησού» στα ελληνικά.
INRI - που αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα αρχικά γράμματα των λατινικών λέξεων "Ο Ιησούς Nazarenus Judaeorum Rex", "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, ο βασιλιάς των Ιουδαίων», μεταφρασμένο (Αγίου Ιωάννη 19:19).