Συχνές Ερωτήσεις. El Greco. 9019023244

Συχνές Ερωτήσεις.

1.Ι Δεν είμαι οπαδός του οποιουδήποτε Θεού, αυτό  εξακολουθεί να λειτουργεί;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, φυσικά αυτό θα λειτουργήσει ακόμη και αν δεν πιστεύετε σε έναν Θεό! Το μόνο που χρειάζεται να πιστεύετε είναι  στην επιθυμία που έχετε, και στης εξουσίες των θαυμάτων!

2. Αυτό είναι ο 4ος ξόρκι που κάνω για την ίδια κατάσταση. Θα επιτύχετε την εργασία σας όταν οι άλλοι έχουν αποτύχει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:  Ναι, θα ήμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε όταν οι άλλοι έχουν αποτύχει!   Δεν είναι ο εαυτός τους. Θέλουν τόσο πολύ να σας κάνουν  πελάτες  ώστε να υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να προσφέρουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πει ψέματα σε σας, μόνο που πήραν την ευκαιρία και πραγματικά ελπίζανε ότι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Θα κάνουμε μια ειλικρινή ανάλυση της κατάστασης σας και θα σας δώσουμε μια ειλικρινή απάντηση για το τι μπορεί να γίνει. Εμείς δεν θα κάνουμε  κούφιες υποσχέσεις!

3. Είστε ειλικρινής σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε, αλλά τι γίνεται με πόσο καιρό θα πάρει; Θα είστε ειλικρινής και να μου πει πόσο καιρό θα πάρει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, φυσικά θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς!  Εμείς δεν θα σας πούμε  ότι θα πάρει 2 ημέρες, όπως μερικοί (δυστυχώς ψεύτικο) ξόρκι υπόσχεται λαγους. Γνωρίζουμε ότι η μαγεία είναι μια τέχνη και όχι επιστήμη και όπως κάθε άτομο είναι διαφορετικό και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική? Την εποχή πριν από τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά. Τα περισσότερα έχουν αποτελέσματα μέσα σε12 εβδομάδες, αλλά δεν μπορούμε να το υποσχεθούμε. Ελπίζουμε να το καταλάβατε. Φυσικά η καθυστέρηση δεν σημαίνει αποτυχία.

4. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πάρει χρόνο για να δω τα πλήρη αποτελέσματα, αλλά  μπορείτε να κάνετε κάτι για να το επιταχύνω;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, φυσικά μπορούμε να επιταχύνουμε  τα μάγια! Μπορείτε να ζητήσετε κάτι  επιπλέον  με το αρχικό ξόρκι. Θα πληρώσετε  κάτι επιπλέον για αυτό. Όταν πληρώνετε για το επιπλέον ξόρκι, έχετε το δικαίωμα για μία πλήρη αναδιατύπωση μετά από 8 εβδομάδες  (αλλιώς είναι 12 εβδομάδες). Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα μετά από 6 εβδομάδες που έχουν περάσει μπορούμε να κάνουμε την αναδιατύπωση  και μπορείτε να ζητήσετε κάτι  επιπλέον  με το αρχικό ξόρκι..

5. Έχετε μια εγγύηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, βέβαια έχουμε μια εγγύηση! Σας εγγυόμαστε να σας δώσουμε όλα από την πρώτη μέρα! Θα παρακολουθούμε το ξόρκι  σας είναι πάντα στο σωστό δρόμο και θα κάνουμε οτι χρειάζεται για να δώσουν  τα μάγια τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχία. Θα μείνουμε στο πλευρό σας μέχρι τα μάγια να κάνουν αυτό που επιθυμείτε! Αν θέλετε να είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα έρχεστε το ταχύτερο δυνατόν. Έχετε πάντα μια ελεύθερη αναδιατύπωση του ξόρκι σας. 

6. Είναι η μαγεία σας ασφαλές για μένα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι,  είναι ασφαλές! Δεν κάνουμε μάγια που θα σας δώσει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες ή κακό κάρμα. Είστε στα χέρια  επαγγελματιών, με σύνολο πρακτικής των 45 ετών! Ξέρουμε τι κάνουμε.

7. Είναι αλήθεια ότι κυριαρχείτε Wicca, βουντού, μαύρη και λευκή μαγεία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, είναι αλήθεια ότι μπορούμε να λύσουμε κάθε είδους ξόρκι. Επειδή είμαστε επαγγελματίες χρόνια , έχουμε όλες τις σπεσιαλιτέ μας και μπορούμε  να βοηθήσουμε  όλους τους πελάτες για οποιοδήποτε μάγια και για ασπίδα προστασίας.. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε  να αισθανθείτε καλύτερα! El Greco Master Tarot reader, Psychic Medium.  9019023244.  elgrecoastrologos@hotmail.com

Πολλοί πριν έχετε χρησιμοποιήσει της άριστες υπηρεσίες μας, και πολλά έχουν γίνει περισσότερο από ευχάριστη. Η Τρόποι μας είναι μοναδικές και υπάρχουν πολλοί που ζηλεύουν των αποτελεσμάτων μας. Επειδή λύνουμε και την πιο περίπλοκη κατάσταση, δεδομένου ότι δεν ήταν τίποτα σε μας. Καταλαβαίνουμε πώς αισθάνονται. Εργαζόμαστε σκληρά για την περίπτωσή σας, για να υπάρχουν αποτελέσματα σε όλα. Στη συνέχεια θα έρθει σε εμάς και εμείς να σας δώσουμε περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι θα μπορούσε ποτέ να επιτύχετε.

Όλες οι εργασίες μας είναι 100% εμπιστευτικές. Θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα είναι απόρρητα. Κανείς δεν μπορεί να μάθει ποτέ πως χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες μας!

40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας και γνώσης. Αυτό είναι το κλειδί για μια τέλεια ανάλυση της κάθε περίπτωσης. Για κάθε περίπτωση που είναι μοναδική του εκάστου πελάτη, θα συγκεντρωθούμε για να αναλύσουμε την κατάστασή σας και εμείς συμφωνούμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο για την επίλυσή του μαζί πολλά διαφορετικά είδη μαγείας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση που δεν μπορούμε να λύσουμε.. El Greco Master Tarot reader, Psychic Medium. 9019023244. elgrecoastrologos@hotmail.com

Τα ισχυρότερα φυλαχτά. El Greco. 9019023244

Τα ισχυρότερα φυλαχτά φτιάχνονται αποκλειστικά μόνο για εσάς.. Άνοιγμα τύχης Πεπρωμένο. Φτιάχνονται στην Ταϊλάνδη, Άγιο Δομίνικο, η στην Αϊτή. Για καλή Τύχη, για Έρωτα, για δουλειά, για οικογενειακά. Και ακόμα έχουμε φυλαχτά με το κοκαλάκι της νυχτερίδας. El Greco Astrology, Tarot reader, Psychic Medium. 9019023244. elgrecoastrologos@hotmail.com


The powerful charms made ​​exclusively just for you... Open Fate, Luck, Destiny. Made in Thailand, Dominican Republic and Haiti. For good luck, for love, for work, for family. And we have charms with clips of the bat. El Greco Astrology, Tarot reader, Psychic Medium. 9019023244. elgrecoastrologos@hotmail.com


Βήματα για να κάνετε πριν εγκαταλείψει την εργασία σας.

Πριν ενεργοποιήσετε στην παραίτησή σας — ή έστω πριν αρχίσετε να ψάχνετε για μια άλλη εργασία — επιτρέψτε μου να προτείνω να λάβετε υπόψη σας τις ακόλουθες επτά ενέργειες:

Δηλώνετε την παραιτήσει σας με αξιοπρέπεια και την τιμή. Από αυτό είναι όπου ξεκινάς πρώτα. Πρόκειται πραγματικά για μια μεγάλη απόφαση. Μπορείτε να την αφήσετε με μια καλή σημείωση. Λαμβάνει τα πρωτεία της ηθικής. Δεν μιλούν άσχημα για σας στους προϊσταμένους, στους συνεργάτες σας ή την εταιρεία. Είναι εκπληκτικό πώς την αρνητικά σχόλια έχουν τρόπο εξάπλωσης — και διακινούνται μέχρι το οργανόγραμμα. Είναι μικρός ο κόσμος. Και ο κύκλος που εργάζεστε εξακολουθεί να είναι μικρότερος. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να εργαστείτε για κάποιον που εργάζεστε τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις ποτέ μπορεί να θελήσετε να επανέλθετε. Αφήστε ανοικτή την πόρτα.

Υπολογίζεις το κόστος αφήνοντας παρούσα εργασία σας. Κάποιος είπε κάποτε, "το χορτάρι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του φράχτη. Αλλά μερικές φορές ξεχνάμε: έχει ακόμα ώσπου να το θερίσεις! " Πόσο αλήθεια. Κάθε εργασία έχει τον θετικών και αρνητικών σημείων. Το κλειδί είναι να είμαστε ρεαλιστές. Για μένα, είναι πιο σημαντικό να πηγαίνεις προς κάτι αντί απομάκρυνση από κάτι.

Δώστε στον εργοδότη σας μια ευκαιρία για την αντιμετώπιση θεμάτων σας. Χρειάζεται να αναγνωρίσετε προσεκτικά τα πραγματικά ζητήματα. Είναι το πρόβλημα σας τρέχουσας εργασίας, τον προϊστάμενό σας, σε ένα συνεργάτη, του συστήματος, του συνόλου της εταιρείας, Αν δεν πείτε στον επόπτη σας, αυτός ή αυτή δεν είναι δυνατό για να το επιδιορθώσετε. Βασικά θέματα αντιμετωπίζονται. Εάν δεν είναι δυνατό να βρουν λύση έπειτα να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δώσετε στον εργοδότη σας χρόνο για να βρει μια αντικατάσταση και το σχέδιο για μια ομαλή μετάβαση.

Τιμήστε τις δεσμεύσεις σας για τον τρέχον εργοδότη σας. Αν έχετε μια σύμβαση απασχόλησης ή όχι, έχετε ένα "καθήκον πίστεως." Αυτό σημαίνει ότι σας αναμένεται να παρέχετε μια έντιμη ημέρας για μια έντιμη την ημέρα πληρωμής. Δεν αναπτύσσονται αδράνεια στην εργασία σας ή αφήσετε τα πράγματα να πέσουν μέσα από τις σχισμές. Θέλετε να ενεργοποιήσετε τη θέση σας στο διάδοχό σας σε σχήμα ανοδικό. Δεν θέλετε διάδοχό σας να πει αποχώρησε με ένα χάος." Είτε αρέσει είτε όχι, στον διάδοχό σας θα είναι το κύριο μέρος της φήμη σας στην εταιρεία. Δεν θα θέλατε να πουν, "Wow! Αποχώρησε κάτω από άσχημες συνθήκες. Αν μπορώ να εργαστώ το ήμισυ καθώς έκανε, θα είναι επιτυχία!" Τα αρχεία ήταν καλά οργανωμένα και γνώριζα την κατάσταση κάθε έργου. Η μετάβαση ήταν ομαλή."

Δεν ψάχνεται για μια άλλη εργασία, στης εταιρείας τον χρόνο ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας. Στην ουσία, αυτό λέγετε κλοπή. Ο Εργοδότη σας πληρώνει να εργάζεστε για αυτόν. Το χρόνο σας — τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας — ανήκει σε αυτόν. Αυτός σας παρέχει ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήση εταιρίας. Αυτό δεν ανήκει σε εσάς. Ακόμη χειρότερα, ό, τι ποτέ στέλνετε ή λαμβάνετε μέσω email στην εταιρεία διατηρείται για χρόνια — ακόμη και αν διαγράψετε τοπικά. Αυτό περιλαμβάνει καταγγελίες για σας το αφεντικό σας ή άλλους συνεργάτες, συζητήσεις με υποψήφιους εργοδότες (ή ανταγωνιστές), μάχες με σύζυγός σας. Τα πάντα. Και, πιστέψτε με, αν μαθευτεί θα σας δαγκώσουν

Δεν δίνετε πληροφορίες σε πιθανούς εργοδότες. Αυτό είναι ένα απλό ζήτημα εντιμότητας. Εταιρεία δεδομένων, αναφορές, επαφές, κλπ., είναι περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Η χρήση τους για το δικό σας όφελος δεν διαφέρει από την κλοπή φυσικής ιδιότητας. Η παροχή τους σε ένα υποψήφιο εργοδότη είναι χειρότερο από κλοπή, είναι της προδοσίας. Αυτό που πραγματικά κάνουν είναι αποκαλυπτικό ότι δεν έχουν καμία απολύτως ηθική πυξίδα. Δεν πρόκειται για το είδος των ανθρώπων με εταιρική κουλτούρα.

Δεν συνωμοτεί με άλλους να εγκαταλείψουν την εταιρεία. Θα προστεθεί μόνο προσβολή προς ζημία. Το πιθανότερο, αυτό θα κόψη μια γέφυρα που μπορεί να χρειαστείτε αργότερα. Τέλος, αν είστε αποφασισμένοι να τερματίσετε, δεν συζητάτε την απόφασή σας με άλλους εργαζομένους μέχρι να έχετε συζητήσει αυτό με τον Εργοδότη σας. Αυτό είναι ένα απλό θέμα σεβασμού.