Με αίτηση από χιλιάδες οπαδούς ...... Τώρα θα σας διδάξω πώς να κάνετε διαλογισμό...

Πρώτα πρέπει να σας πω ότι διαλογισμός δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα πίστευε κανείς. Το πιο δύσκολο μέρος του συνόλου είναι η μάθηση να καθαρίσει το μυαλό σου από όλες της ανεπιθύμητες σκέψεις. Έχετε ποτέ προσπαθήσει να καθαρίσετε τελείως το μυαλό σας και σκεφτείτε απολύτως τίποτα; Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνει .... αλλά αυτό μπορεί να γίνει, και εγώ θα σου δείξω.

1: Πρώτα θέλω να μάθω την πιο δημοφιλή διαλογισμού θέση που χρησιμοποιείται για αιώνες. Λέγεται Lotus θέσης ή της στάσης του σώματος ... "Padma-asana". Απλά κάθομαι στο πάτωμα (εγώ προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια άνετη κουβέρτα ή μεγάλο μαξιλάρι κάτω από εσάς) να διασχίζει τα πόδια σας με τα πόδια σας πέρα από την κορυφή των χαϊριών σας και τοποθετήστε τα δύο χέρια στα γόνατά σας. Αυτό μπορεί να αισθάνεστε λίγο δύσκολη στην αρχή, αλλά θα γίνει να συνηθίσουν σε αυτό μετά από μερικές ώρες της πρακτικής και το τέντωμα. Ίσως επίσης να θέλετε να κάνετε μερικές τεντώνοντας ασκήσεις πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε αυτό ..... ότι θα βοηθήσει το σώμα σας να χαλαρώσει και εσείς θα ανταποκριθεί τε στο διαλογισμό πολύ καλύτερα.

2: Τώρα που έχετε μάθει τη θέση της Lotus, είναι καιρός να ρυθμίσετε την ατμόσφαιρα ... ξέρεις ... θέσει τη διάθεση για διαλογισμό. Θα χρειαστείτε μερικά κεριά ή απλά και ένα κερί, κάνει ... κατά προτίμηση λευκό. Ανάψτε το κερί και σβήστε τα φώτα. Τώρα θα χρειαστούμε και ορισμένες θυμιάματα! Το καλύτερο που θα ήθελα να πάρετε και είναι η πλέον χρησιμοποιούμενη είναι .... "Nag Champa" είναι σε μπλε κουτί και θα το βρείτε πλέον σε κάθε τόπο που πουλάει θυμιάματα. Μην χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο φτηνό μαλακίες που μυρίζει όπως αρώματα ή μαλακίες που έχετε αγοράσει σε ένα ψιλικατζίδικο .... θα ερεθίσει μόνο τις αισθήσεις σας, καθιστώντας έτσι αδύνατο τον διαλογισμό. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε και κάτι ακόμη ..... New Age μουσική. Όλα αυτά τα συνδυασμένα πράγματα θα θέσει τη διάθεση για διαλογισμό.

3: Εδώ έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι ......Να Αδειάσει το μυαλό σας από όλες τις σκέψεις. Πώς το κάνεις αυτό ?.... απλά φανταστείτε ένα μεγάλο σκουπιδοτενεκέ ή ένα πολύ μεγάλο μεταλλικό κουτί για την ψυχική οθόνη σας. Στη συνέχεια θα το ανοίξετε για να θέσει όλες τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας σε ένα-ένα .... λογαριασμούς ... της ζωής, της αγάπης σας .... προβλήματα .... τα παιδιά σας .... τη δουλειά σας ... ότι μπορείτε να σκεφτείτε. Στη συνέχεια, κλείστε το καπάκι και ασφαλίστε το! Στη συνέχεια, ξεκινώ την ψυχική οθόνη σας. Εάν αυτό δεν λειτουργεί για σας η πρώτη φορά ... απλώς προσπαθήστε ξανά την επόμενη μέρα .... αυτό θα λειτουργήσει για σας.

4: Τώρα που έχετε θέσει τη διάθεση, εκκαθαρίζονται το μυαλό σας και είστε στη στάση του λωτού .... είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε διαλογισμό. Τι κάνεις στο επόμενο βήμα; Καλά τώρα που το μυαλό σας είναι σαφές, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους σεναρίων.
Σενάριο 1:
Αυτός ο διαλογισμός κάνει απλά τίποτα και δεν σκέφτεται τίποτα. Απλά κάθονται εκεί μετά την εκκαθάριση στο μυαλό σας και να συνεχίσετε να σκέφτεστε τίποτα. Μετά από λίγο μπορεί να έχετε κάποια οράματα ή ένα σύμβολο που εμφανίζεται στην ψυχική σας οθόνη. Μπορείτε να ακούσετε μια εσωτερική φωνή που είναι ο Θεός μέσα απευθύνομαι σε σας .... έτσι ώστε να ακούσει προσεκτικά το μήνυμά σας. Μπορείτε να ακούσουν ή να δουν τίποτα και αυτό είναι μια χαρά. Αυτό είναι απλή ανακούφιση από το στρες και δίνει το μυαλό και το σώμα σας κάποια ειρήνη. Είναι το μυαλό σου δίνει ένα διάλειμμα από όλες τις καθημερινές ανησυχίες. Μετά από δέκα ή δεκαπέντε λεπτά ανοίξτε τα μάτια σας και να επιστρέψετε στην κανονική ζωή.

Σενάριο 2:
Αυτό μόνο είναι πιο διασκεδαστικό και πολύ εύκολο. Αφού έχετε καθαρίσει το μυαλό σας ..... δείτε τον εαυτό σας περπατώντας μέσα από ένα πεδίο με ψηλό χορτάρι και να περπατάς μέχρι να βρεις ένα ωραίο δέντρο σκιά από ένα ποτάμι. Καθίστε τον εαυτό σας κάτω από το δέντρο. Χαλαρώστε ακόμη περισσότερο και να απολαύσετε το δροσερό αεράκι και ο ήχος του νερού που ρέει γύρω σας. Πάρτε σε όλους τους ήχους της Μητέρας Φύσης .... τα πουλιά ..... τον άνεμος ... τα πάντα. Κάτσε εκεί για όσο χρονικό διάστημα το επιλέξετε και να απολαύσετε ιδιαίτερη θέση σας για την ειρήνη. Για αυτό είναι το μέρος που θα θέλετε να επιστρέψετε κάθε φορά που συλλογίζεστε. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε πώς αισθάνεστε τώρα ... πώς σε ειρήνη είστε με τον εαυτό σας. Στην παρούσα θέση ξένοιαστε και δεν ανησυχώ ..... κανένας να σου κάνει κακό κανένας για να σας τονίσω έξω, κανένας να σας πει τι να κάνει .... μόνο εσείς και η φύση ως ένα. Μπορεί να θέλετε να μείνετε για πάντα εδώ, αλλά θα πρέπει να επιστρέψει μετά από λίγο. Όταν είστε έτοιμοι να επιστρέψετε.... απλά σηκωθείτε από κάτω από το δέντρο και να περπατήσετε πίσω το μονοπάτι μέσα από το πεδίο στο ψηλό γρασίδι μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Απαλά ανοίξτε τα μάτια σας και να επιστρέψετε στην κανονική ζωή. Με αυτό το διαλογισμό θα μπορούσατε να αγοράσετε ακόμη "ήχους της φύσης» ταινία που θα σας βοηθήσει να έχουν περισσότερες από μια εμπειρία πραγματικά εκεί. Μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα και κάποιοι ήχοι της φύσης.
* Σημείωση: βεβαιωθείτε ότι δεν θα διαταραχτείτε, ενώ θα κάνετε διαλογισμό. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και αν ζει κάποιος μαζί σας να του πείτε να σας αφήσει μόνο!