Πως να προετοιμαστείς πριν κάνεις μια εργασία ένα ξόρκι.

Για να έχει επιτυχία ένα ξόρκι η μια εργασία και να είσαι και εσύ προστατευμένος από οτιδήποτε κακό πρέπει να ακολουθήσεις μια προεργασία. Αν δεν κάνεις την προεργασία ( λόγο του ότι δεν γνωρίζεις η βαριέσαι ) τότε καλύτερα να μην κάνης το ξόρκι γιατι και τα λεφτά σου και τον χρόνο σου χαλάς και μπορεί να φέρει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα και αρνητική ενεργεία σε εσένα η και στο άτομο που μπορεί να κάνεις το ξόρκι η και στο άτομο που μπορεί να βρίσκετε μαζί σου την ώρα της δουλειάς..

Πρώτα απ 'όλα, ειδικά για τους αρχάριους, βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου δεν θα αποσπάται η προσοχή σας και εξασφαλίστε με αυτόν τον τρόπο ότι δεν θα σας διακόψει κανείς. Βάζεις μια κατσαρόλα και βράζεις Πηγανο,Βανίλια, και Κανέλα. Όταν βράσουν τα στραγγίζεις και έχεις το υγρό για να κάνεις μπάνιο και να σφουγγαρίσεις. Σκουπίζεις και σφουγγαρίζεις με το υγρό και χλωρίνη το σημείο που έχεις επιλέξει.(να χρησιμοποίησης το ένα τέταρτο από το υγρό). Μετά βγάζεις όλα τα χρυσαφικά σου και τα ρούχα σου και μένεις χωρίς τίποτα εντελώς γυμνός (η). Ο (λόγος είναι για να μην κολλήσει την ώρα της εργασίας τίποτα αρνητική ενέργεια επάνω στα ρούχα σου και μετά που θα τα χρησιμοποίησης και έχεις την αρνητική ενεργεία επάνω σου ) Γι αυτό λιπών γυμνός (η). Μετά λιβανίζεις με Πηγανο και Βανίλια και κανέλα το σημείο και πηγαίνεις προ στη έξοδο λιβανίζοντας όλο το σπίτι σου. Μην βιάζεστε. Θα συνεργάστείτε με τις πιο ισχυρές δυνάμεις του σύμπαντος, αντιμετωπιστε τες με σεβασμό και σοβαρότητα. Ανάβεις Τέσσερα κεριά άσπρα επάνω στο τραπέζι, μπάγκο που θα κάνεις την εργασία σου, και έχεις τοποθετήσει όλα τα εργαλεία σου, και το ότι χρειάζεστε για να κάνεις το ξόρκι, στης τέσσερις γωνίες ανατολή, δύση, βοράς, νοτιάς. Σβήνεις όλα τα φώτα και όπως είσαι ξαπλώνεις μέσα στο δωμάτιο σε ένα καναπέ ,κρεβάτι,πολυθρόνα για 15 λεπτά. Κλείνεις τα μάτια και χαλαρώνεις και αρχίζεις σιγά σιγά να ηρεμείς και να βγάζεις από το μυαλό σου όλες της σκέψεις της ημέρας. Αυτή η εργασία έχει ποιο σπουδαίο ρόλο από την εργασία που θα κάνεις με τα μάγια. ( διότι πρέπει να ηρεμήσεις από τα προβλήματα της ημέρας για να έχεις επιτυχία. Δεν μπορείς να λες τα λόγια για ένα ξόρκι και να σκέφτεσαι ότι δεν πλήρωσες την ΔΕΗ.) Το σημαντικότερο όλων των μαγικών συστατικών είναι η επιθυμία. Επιθυμία δυνατή και ξεκάθαρη. Γι ΄αυτό το πρώτο βήμα είναι να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να συμβεί. Επικεντρωθείτε σ΄ αυτό. Ξεκαθαρίστε το στο μυαλό σας και κάντε το όσο πιο απλό γίνεται. Όταν ηρεμήσεις και αισθάνεσαι ηρεμία και καθαρό μυαλό σηκώνεσαι σβήνεις τα τέσσερα άσπρα κεριά και ξεκινάς το ξόρκι αναλόγως της οδηγίες που είναι για να κάνεις το ξόρκι με επιτυχία. Όταν τελειώσεις μαζεύεις τα πράγματα σου ανάλογα με της οδηγίες του κάθε ξόρκι, κάνεις πάλι μπάνιο και μετά ρίχνεις από το υγρό που έχεις βράση επάνω σου, δεν σκουπίζεσαι περιμένεις να στεγνώσεις και ντύνεσαι. ( Αν υπάρχει και άλλο άτομο μαζί σου σαν βοηθός η κάνεις το ξόρκι για αυτό το άτομο πρέπει και εκείνο να ακολουθήσει της ίδιες διαδικασίες με εσένα.) Καλή επιτυχία.

Πώς να προετοιμάσετε τα κεριά σας. El Greco Mentium. 9019023244.

Πώς να προετοιμάσετε τα κεριά σας
Προτού χρησιμοποιήσουμε τα κεριά για οποιαδήποτε ξόρκι ή τελετή, εκτελούμε μια μικρή και απλή προετοιμασία. Η προετοιμασία αυτή, ανάλογα με το σύστημα του καθενός, ονομάζεται «ντύσιμο των κεριών» ή «λάδωμα των κεριών» ή «ενεργοποίηση των κεριών». Αν και η ονομασία διαφέρει, η πρακτική παραμένει η ίδια για όλους.
Το μόνο υλικό που χρειάζεται γι’ αυτήν την διαδικασία είναι  κάποιο αιθέριο έλαιο του φυτού που αντιπροσωπεύει τον σκοπό της
ξόρκι η τελετής. Ο σκοπός είναι να «συντονίσουμε» το κερί με τον σκοπό μας και με την ενέργειά μας. Μετά από αυτήν την διαδικασία, θα πρέπει να αισθανόμαστε το κερί σαν έναν «αντιπρόσωπό» μας ή μια «προέκταση» της ενέργειάς μας.

Ανάδρομος είναι ένας πλανήτης. El Greco Astrologos. 9019023244.

Ανάδρομος είναι ένας πλανήτης όταν παρουσιάζει ανάποδη κίνηση σε σχέση με την γη...όταν έχουμε αναδρομή πλανήτη,ουσιαστικά δεν έχουμε την ορθή φορά και βλέπουμε να δημιουργούνται ζητήματα στον τομέα που αφορά.

Όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή παρατηρούμε καθυστερήσεις σε ότι έχει να κάνει με επικοινωνίες και το εμπόριο,με αγοραπωλησίες ακινήτων κτλ.Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περίπου τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο.Καλύτερα να απέχουμε από εργασίες που σχετίζονται με την επικοινωνία,όταν έχουμε ανάδρομο τον Ερμή.

Όταν έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη βλέπουμε πως δημιουργούνται μικρο παρεξηγήσεις στον συναισθηματικό τομέα,γιαυτό φροντίζουμε όσο είναι εφικτό να μην πραγματοποιούμε εργασίες που αφορούν στον τομέα έρωτα.

Όταν έχουμε ανάδρομο Κρόνο επικρατεί αδικία σε διάφορα ζητήματα,παρατηρούμε μια γενική υπερβολή και δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε σωστά υποθέσεις μας και πράγματα που μας βαραίνουν.

Όταν έχουμε ανάδρομο Δία δεν μπορούμε να αφήνουμε τίποτα στην τύχη...πρέπει όλες μας οι κινήσεις να είναι οργανωμένες και συντονισμένες γιατί δεν θα γίνει κανένα θαύμα και ούτε θα έρθει βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένουμε.Στο ανάδρομο Δία δεν ευνοούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά και οικονομικά.

Γενικά όταν ένας πλανήτης γίνεται ανάδρομος, τα χαρακτηριστικά πού αυτός αντιπροσωπεύει αλλοιώνονται. Μερικά καλά χαρακτηριστικά “εξασθενούν” και μερικά από τα άσχημα χαρακτηριστικά του γίνονται εντονότερα

Και μια σημείωση: οι μοναδικοί πλανήτες που δεν γίνονται ανάδρομοι ποτέ είναι ο Ήλιος και η Σελήνη.

Ξάστρισμα υλικών. El Greco Mentium. 9019023244.

Ξάστρισμα υλικών.

Γενικά όταν ξαστρίζουμε τα υλικά μας καθώς τα αφήνουμε στο φώς της Σελήνης καλό είναι να χρησιμοποιούμε και κάποια λόγια για το ξάστρισμα ώστε να προετοιμάζουμε τα υλικά μας καλύτερα για την δουλειά που τα θέλουμε.

Κερί εικόνας...El Greco Mentium...9019023244.

Κάθε κερί εικόνας θα πρέπει να αφιερωθεί και να αλειφθεί με Αιθέριο Έλαιο στο όνομα του προσώπου που πρόκειται να αντιπροσωπεύσει.

Το χρώμα του κάθε κεριού έχει έντονα συμβολικό χαρακτήρα και θα πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά, ώστε να αντιστοιχούν με το τελετουργικό που διεξάγετε.
Και πάντοτε να διευκρινίσετε αρσενικό ή θηλυκό για κάθε κερί.
 
Μαύρο Κερί εικόνας ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΑ
Καθαρίζει και απομακρύνει το κακό και την αρνητικότητα και στέλνει πίσω από εκεί από όπου προήλθε.

Μαύρο Κερί εικόνας
Καθαρίζει και απομακρύνει την αρνητικότητα.

Λευκό Κερί εικόνας
Για θεραπεία και προστασία, την αγνότητα και την ισορροπία, συναισθηματική και πνευματική.

Κόκκινο Κερί εικόνας
Αυξάνει την δύναμη μέσα. Προσελκύει το σωστό σύντροφο, διεγείρει την αίσθηση, θα φέρει την αγάπη και το ρομαντισμό, πάθος στη ζωή σας.

Ροζ Κερί εικόνας
Για την ειρήνη και την αρμονία, για τη διαρκή αγάπη, σωματική, συναισθηματική και πνευματική.

Πράσινο Κερί εικόνας
Προσελκύει χρήματα, τον πλούτο, την επιτυχία, την ανάπτυξη, την τύχη, την ευτυχία και την καλύτερη επιχείρηση.

Κερί Καφέ εικόνας
Ενισχύει τη άτομο, τους λόγους, εμποδίζει εκτροπή.

Μπλε Κερί εικόνας
Βοηθά στην θεραπεία και προστασία.
ΘΕΡΑΠΕΊΑ: Αφαιρεί κατάθλιψη, αναδομεί το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί και αναζωογονεί το σώμα. Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή
ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ: προστασία σε φυσικό επίπεδο, ενάντια στους εχθρούς και ζήλια. Ενισχύσεις σε ταξίδια, Φυσικής κατάστασης, Ενισχύει την ευαισθητοποίηση. Για να Προστατέψετε πρόσωπο, σπίτι ή το αυτοκίνητο.

Μοβ  Κερί εικόνας
Για να προσελκύσει μια αδελφή ψυχή. Ενισχύσεις στην κλήση ενός προσώπου πίσω σε σας. Καλέστε τους φύλακες άγγελοι σας ή άλλους Αγγέλους. Ξεπεράστε αυτά της αντιπολίτευσης. Για να μιλήσετε με τον κόσμο.

Γκρι Κερί εικόνας
Αφαιρεί το άγχος κατάθλιψη και το άγχος. Αίρει τα εμπόδια για την απεμπλοκή πορεία σας για να απορροφήσει την αρνητικότητα.

7- Κόμπους Κερί.. El greco Mentium. 9019023244.

7- Κόμπους  Κερί

Το 7- Κόμπους κερί χρησιμοποιείται στην μαγεία των κεριών για κάθε σκοπό. Για να χρησιμοποιήσετε το κερί, το αλείφετε με το κατάλληλο λάδι (όπως η αγάπη, χρήματα, ευτυχία, κ.λ.π.) από την κορυφή του κεριού προς τα κάτω, οραματιζόσαστε τα μάγια που εργάζεστε και λέτε την ανάλογη προσευχή για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, κάθε μέρα ανάβετε το κερί και επαναλαμβάνετε την εργασία για  τα μάγια  που κάνετε ενώ  το κερί καίει ένα ένα κόμπο, για συνολικά επτά ημέρες, έως ότου το κερί σβήσει. 

10 χρυσές εντολές . El Greco Mentium... 9019023244.


Για να έχουμε στις εργασίες μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα είναι καλό να ακολουθήσουμε 10 χρυσές εντολές .
 
1.) Κάνε ένα πράγμα κάθε φορά.
2.) Να γνωρίζεις το πρόβλημα.
3.) Μάθε να ακούς.
4.) Μάθε να ρωτάς.
5.) Να ξεχωρίζεις το νόημα από την ανοησία.
6.) Δέξου την αλλαγή ως αναπόφευκτη.
7.) Παραδέξου τα λάθη σου.
8.) Πες το με απλά λόγια.
9.) Να είσαι ήρεμος
10.) Χαμογέλα

ΣΙΩΠΗ...El Greco Mentium. 9019023244.

ΣΙΩΠΗ

Οι μάγισσες κρατούσαν μυστικά τα ξόρκια και τα δεσίματα τους. Κανείς δεν γνώριζε πότε και γιατί έκαναν το ξόρκι, εκτός από τις άλλες μάγισσες που τις βοηθούσαν. Όσο η μάγισσα χρησιμοποιούσε ένα μαγικό για να πραγματοποιήσει μια επιθυμία της δεν μίλαγε γι΄ αυτό σε κανένα ν, μέχρι να γίνει αυτό που ήθελε. Το ξόρκι δενόταν τις νύχτες , τα βοτάνια μαζεύονταν κρυφά και το μελέτημα γινόταν μακριά από τ΄ ανθρώπινα μάτια. Κανείς δεν γνώριζε για το μαγικό. Φυλασσόταν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Δεν το αποκάλυπτε ούτε στους δικούς της. Όταν η επιθυμία της γινόταν πραγματικότητα, τότε μόνο το αποκάλυπτε. Αυτό γινόταν για ν΄ αποφύγει τα «φθονερά μάτια», που θα ήταν μπούμερανγκ στα μαγικά τους. Η σιωπή ήταν νόμος απαράβατος για τις μάγισσες. Όταν ετοιμάζετε ένα ξόρκι, λοιπόν, μη μιλάτε σε κανέναν γι΄ αυτό. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς γιατί και πότε το κάνετε. Στα ξόρκια και τα μαγικά να τηρείτε σιγή ιχθύος, μέχρι να συμβεί αυτό που επιθυμείτε. Έπειτα μπορείτε να διατυμπανίσετε την επιτυχία σας.

Ο νόμος της έλξης... El Greco Mentium...9019023244.

Ο νόμος της έλξης

Ο νόμος της έλξης δηλώνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε αυτά στα οποία έχετε εναποθέσει την ενέργεια των σκέψεών σας.Αν επιθυμείτε κάτι πολύ,μπορείτε να το προσελκύσετε με την θετικό οραματισμό άφιξής του,στη ζωή σας.Εάν οι σκέψεις σας είναι συνεχώς σε θετικά αποτελέσματα τότε αυτό είναι που θα εκδηλωθεί.

Ξάστρισμα... El Greco Mentium. 9019023244.

Ξάστρισμα είναι η διαδικασία κατά την οποία αφήνουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε σε ένα ξόρκι, κάτω από τα άστρα και τη Σελήνη, προκειμένου να ποτιστούν από τη δύναμή τους. Όταν ξαστρίζουμε βγάζουμε τα υλικά μας σε εξωτερικό χώρο (πχ βεράντα, ταράτσα) μόλις πέσει το σκοτάδι και τα μαζεύουμε την άλλη μέρα πριν βγει ο ήλιος. Για τα ξόρκια που σκοπεύουν να μας φέρουν κάτι καλό, ξαστρίζουμε τις ημέρες που η Σελήνη γεμίζει (γέμιση). Αντίστοιχα στα ξόρκια που κάνουμε για να διώξουμε κάτι, ξαστρίζουμε όταν η Σελήνη αδειάζει (χάση). Συνήθως, το κάθε ξόρκι αναφέρει αν τα υλικά του χρειάζονται ξάστρισμα ή όχι. Επιπλέον το σύνηθες είναι να ξαστρίζουμε 3 βράδια εκτός και αν το ξόρκι απαιτεί κάτι διαφορετικό.

Σχετικά με τις αιτίες για την  υπερθέρμανσης του πλανήτη και τα παγκόσμια γεγονότα του πλανήτη.

Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος έγινε μάρτυρας της υπερθέρμανσης του πλανήτη, την κλιματική αλλαγή και της φυσικές καταστροφές άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα με την πνευματική έρευνα, η κύρια αιτία της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μια κυκλική διαδικασία που συμβαίνει στο Σύμπαν την πάροδο του χρόνου. Οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή μιας βίαιης φάσης που θα αυξηθούν σε ένταση τα επόμενα 5-10 χρόνια. Η καταστροφική φάση του κύκλου μπορεί να επιδεινωθεί από την κακή συμπεριφορά της ανθρωπότητας απέναντι στη φύση. Η κακή συμπεριφορά που βλέπουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της μειωμένης πνευματική συνείδηση ​​των ανθρώπων και η επακόλουθη αδυναμία να κερδίσουν προστασία από την επίδραση της αρνητικής ενέργειας. Η Πνευματική πρακτική είναι ο μόνος τρόπος για να μετατρέψεις το πνευματικά μολυσμένο  μυαλό μας ενάντια  της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την αυξανόμενη ένταση των φυσικών καταστροφών.

Κατά την τελευταία δεκαετία έχουμε δει μια αύξηση στην ένταση των φυσικών καταστροφών σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και για μερικούς από εμάς, μέσα από πρώτο χέρι την εμπειρία, έχουμε δει την τρομερή δύναμη της φύσης. Στο πρόσφατο παρελθόν, είχαμε φυσικές καταστροφές που δημιουργούνται από τα τσουνάμι στην Ασία και την Ιαπωνία, οι σεισμοί στο Πακιστάν, την Αϊτή και την Κίνα, καθώς ο τυφώνας Κατρίνα και άλλες στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική. Αυτά προκάλεσαν πρωτοφανείς καταστροφές και μεγάλη απώλεια ζωής,  που έχουν χαραχθεί στο μυαλό μας λόγω του μεγέθους τους.

Μερικά παγκόσμια γεγονότα του πλανήτη είναι διαθέσιμα μέσω των στατιστικών της Διεθνούς Στρατηγικής για τη Μείωση των Καταστροφών, και το Κέντρο Έρευνας για την Επιδημιολογία των Καταστροφών, θυγατρική των Ηνωμένων Εθνών. Δείχνουν ότι υπάρχει μια αυξανόμενη τάση των φυσικών καταστροφών, ιδιαίτερα κατά της τελευταίες δύο δεκαετίες.Η ανά τον κόσμο η πιο διάσημοι  επιστημονικούς φορείς συμφωνούν επίσης ότι η Γη γίνεται θερμότερη. Η IPCC, η επιστημονική επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε το 2011 ότι υπήρξε μια αύξηση περίπου τα τρία τέταρτα του ενός βαθμού Κελσίου της θερμοκρασίας στη Γη κατά τον περασμένο αιώνα, με ένα μεγάλο μέρος αυτής της συνολικής ισχύος του πλανήτη λαμβάνουν χώρα πάνω από της  τελευταίες δεκαετίες.

Ορισμένες εθνικές επιστημονικές ακαδημίες ισχυρίζονται ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόκληση της υπερθέρμανσης του πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες. Οι σύγχρονοι επιστήμονες λένε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε χρόνο, η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί δισεκατομμύρια τόνοι αερίων του θερμοκηπίου πρέπει να απελευθερωθούν στην ατμόσφαιρα.

Αλλά αυτό που πραγματικά προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη; Γιατί οι φυσικές καταστροφές αυξάνονται σε ένταση; Με ποιο τρόπο οι άνθρωποι επηρεάζουν την κλιματική αλλαγή; Είναι των αερίων του θερμοκηπίου ο κύριος παράγοντας που συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη; Κάναμε μια  πνευματική έρευνα για να καθορίσουμε  τις πραγματικές αιτίες της αλλαγής του κλίματος και την αύξηση της έντασης των φυσικών καταστροφών.

Πολλοί γεωγράφοι υποστηρίζουν ότι η αυξημένη ένταση του συνόλου των φυσικών καταστροφών και της θερμοκρασίας στη Γη δεν είναι τίποτα, αλλά ένα μέρος της τακτικής τους κύκλους του πλανήτη μας. Λένε ότι παρόμοιες αλλαγές της οικονομικής συγκυρίας στο παρελθόν μας είχε ληφθεί για τις εποχές των παγετώνων. Μέσα από την πνευματική έρευνα, διαπιστώσαμε ότι οι κυκλικές αλλαγές κάνουν το 30% των βαθύτερων αιτίων της υπερθέρμανσης του πλανήτη για της φυσικές καταστροφές, και  γινόμαστε μάρτυρες του σήμερα (2012) και ότι είναι στην πραγματικότητα βασική αιτία τους.

Η Πνευματική επιστήμη βασίζεται στην αιώνια και καθολική στους πνευματικούς νόμους για να εξηγήσει τις κυκλικές αλλαγές που είναι η αιτία της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Εδώ θα εξηγήσουμε γιατί κυκλικές αλλαγές συμβαίνουν στη Γη από την άποψη της πνευματικής επιστήμης.

Είναι ο νόμος της φύσης ότι ο, οτιδήποτε έχει δημιουργηθεί και διατηρείται, τελικά καταστρέφετε. Αυτός είναι ο νόμος της δημιουργίας, συντήρησης και διάλυσης. Για παράδειγμα, οι οροσειρές των Ιμαλαΐων έχουν  δημιουργηθεί, θα πρέπει να διατηρηθούν και τελικά θα καταστραφούν. Έτσι, όταν κάτι έχει δημιουργηθεί σε αυτόν τον κόσμο, μετά από μια περίοδο που υπέστη, μπορεί να αναμένεται ότι κάποια στιγμή θα καταστραφεί. Μόνο ο Δημιουργός, δηλαδή, ο Θεός, παραμένει σταθερός  και αμετάβλητος.

Η Καταστροφή έρχεται με πολλές μορφές, οι φυσικές καταστροφές είναι ένα από αυτά. Η ανθρώπινη φυλή διευκολύνει επίσης αυτή την κυκλική διαδικασία καταστροφής από τη συμπεριφορά της, που μερικές φορές καταλήγει σε πόλεμο και την καταστροφή, η οποία αντιπροσωπεύει το υπόλοιπο 70%. Η Καταστροφή προκύπτει συνήθως από την αύξηση των φυσικών καταστροφών, αρρώστια και τον πόλεμο. Οι κυκλικές μεταβολές στη δημιουργία, διατήρησης και καταστροφής είναι αρκετά δραματικές. Είμαστε στη μέση του χαμηλότερου της φάσης μίνι κύκλους της καταστροφής. Κάθε μίνι κύκλος διαρκεί γενικά για 1000 χρόνια.

Το Ανθρώπινο γένος και της φύσης επηρεάζουν το ένα το άλλο. Αλλά μέσα από την πνευματική μας έρευνας, βρήκαμε ότι οι άνθρωποι ασκούν επιρροή στο κλίμα σε βαθμό 90%, ενώ η φύση αντιδρά άσχημα στην επιρροή του ανθρώπου σε μια έκταση μόλις 10%.

Σε αντίθεση με αυτό, οι άνθρωποι με χαμηλότερο πνευματικό επίπεδο (π.χ. 20%) θα έχουν ένα υψηλό  εγώ, εγωιστικά εστίαση μόνο στην επίτευξη της ευτυχίας για τον εαυτό τους, συχνά εις βάρος της φύσης, του ανθρώπου και άλλων έμβιων όντων. Με την Συμπεριφορά τους και τη μείωση των αποτελεσμάτων πνευματικής συνείδησης ​​σε μια επικράτηση της αδικίας στον κόσμο σήμερα.

Σχέση μεταξύ της ανθρώπινης φυλής και της φύσης: το 70% είναι οι  αιτίες της υπερθέρμανσης του πλανήτη και οι φυσικές καταστροφές -

Επίδραση της φύσης για τον άνθρωπο δεν είναι τίποτα, αλλά η ανταπόκρισή της στην κακή συμπεριφορά της ανθρωπότητας.

Η Εξάτμιση νερού μειώνεται ως αποτέλεσμα της αυξημένης ρύπανσης από το πετρέλαιο στους ωκεανούς του πλανήτη.

Αν το νερό είναι μολυσμένο, οι εγκαταστάσεις που εκπέμπουν οξυγόνο χάνεται, και έτσι υπάρχει μια μείωση του οξυγόνου πάνω στη Γη.

Φύση μπορεί να ανταποκριθεί σε κακή συμπεριφορά του ανθρώπου με οποιοδήποτε   τρόπο πάρα πολύ. Πώς θα αποφασίσει να απαντήσει δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο με τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα έχει επηρεαστεί, όπως ο καπνός και σκόνη  είναι  της ρύπανσης σε φυσικό επίπεδο, της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.
  
Ακριβώς όπως προσπαθούμε να καθαρίσουμε  τη βρωμιά από τους χώρους που χρησιμοποιούμε από καιρού εις καιρόν σε φυσικό επίπεδο, η φύση ανταποκρίνεται στην ανάγκη για τον καθαρισμό και τη διόρθωση της στο περιβάλλον. Ενεργώντας και εκδηλώνεται στην αύξηση των φυσικών καταστροφών, όπως σεισμοί, πλημμύρες, ηφαίστεια έκρηξη, κυκλώνες κλπ.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό: El Greco Mentium. 9019023244.

Ο παρακάτω πίνακας παρέχει τις λεπτομέρειες πίσω από κάθε μία από τις πτυχές. 

Λόγω της αρνητικής ενέργειας που διαθέτει, υπάρχει ένα παχύ μαύρο κάλυμμα της αρνητικής ενέργειας σε όλο το σώμα. Ωστόσο, το άτομο που  φιλάει δεν αντιλαμβάνονται τις αρνητικές δονήσεις, λόγω της έλλειψης ικανότητας έκτη αίσθηση.

Υπάρχει μια δημιουργία και ενεργοποίηση  από ένα δαχτυλίδι της αρνητικής ενέργειας.

Μια πυκνή ροή αρνητικής ενέργειας απορροφάται μέσω  του μέσου ανθρώπου.

Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί ένα πυκνό δαχτυλίδι της αρνητικής ενέργειας  του μέσου ανθρώπου.

Τα σωματίδια αρνητικής ενέργειας παρατηρήθηκαν που απορρέουν από το στόμα της κυρίας απέναντι στο πρόσωπο του οποίου έχει φιλήσει.

Όλα αυτά τα αποτελέσματα στη δημιουργία μιας αρνητικής ενέργειας που θα καλύπτει όλο το σώμα του μέσου ανθρώπου.

Ένα κυκλικό δακτύλιο της αρνητικής ενέργειας που δημιουργείται γύρω από το σώμα. 

Η παχιά μαύρη κάλυψη της αρνητικής ενέργειας δημιουργεί  φωτοβολίδες και εκπέμπεται στο περιβάλλον.

Υπάρχουν κύματα της μαύρης ενέργειας που εκπέμπεται από το άτομο που διακατέχεται από αρνητικές ενέργειες.

Ένα μαύρο κάλυμμα ενέργειας δημιουργείται γύρω από το σώμα του μέσου ανθρώπου.

Από όλους τους χαιρετισμούς, το φιλί είναι ουσιαστικά εκείνο που είναι πιο πιθανό να προκαλέσει κυρίαρχη δονήσεις. Η αρνητική επίδραση   φιλώντας ένα άτομο που διακατέχεται μπορεί να διαρκέσει για πολλές μέρες, με αποτέλεσμα κατάθλιψη, αρνητικές σκέψεις, πάρα πολλές σκέψεις, κλπ. Το προσβεβλημένο άτομο, λόγω της έλλειψης κατανόησης του πνευματικού  κόσμου, δεν θα κατανοήσει ότι αυτο  είναι που οφείλεται σε αδυναμία να αντιληφθεί την πνευματική διάσταση.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό:

Για το λόγο αυτό, όταν η μητέρα φιλά το παιδί, θετικές δονήσεις είναι πιο πιθανό να δημιουργούνται λόγω της αγάπης και της καλής θέλησης για το παιδί. Αντίθετα, αν η μητέρα έχει τεταμένες σχέσεις με το παιδί, τότε δεν θα έχει την ίδια θετική επίδραση.

Πνευματική έρευνα για το φίλημα. El Greco Mentium.. 9019023244.

Πνευματική έρευνα για το φίλημα.

Όπως αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα, φιλιά από στόμα σε στόμα υποκινεί την ευκολότερη και μεγαλύτερη μεταφορά των λεπτών ενεργειών. Αρνητικές ενέργειες εισέρχονται συνήθως σε ένα πρόσωπο μέσα από ένα φιλί στο στόμα.. Στην πραγματικότητα,  είναι ένας από τους ευκολότερους  τρόπους ότι οι αρνητικές ενέργειες επηρεάζουν ένα άτομο.

Από πνευματική άποψη, το στόμα θεωρείται  μη καθαρό. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό:

Ένα οφείλεται στην επικράτηση του Απόλυτου κοσμικού στοιχείου νερού στο στόμα. Μία από τις ιδιότητες της κοσμικής Απόλυτου στοιχείου του Νερού είναι ότι έχει την ικανότητα να διατηρήσει την αρνητική ενέργεια η τη  θετική ενέργεια. (Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν τακτικά πνευματική πρακτική και περισσότερο προσελκύονται από τα εγκόσμια πράγματα. Έλξης για να κοσμικά πράγματα χωρίς καμία πνευματική εστίαση παράγει και προσελκύει αρνητικές δονήσεις σε ένα πρόσωπο. Αυτό κάνει τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς στο να επηρεαστούν από την αρνητική ενέργεια.) Το στόμα είναι ένα τέτοιο στόμιο όπου αρνητική ενέργεια μπορεί να συσσωρεύονται κυρίως λόγω της υπεροχής του Απόλυτου κοσμικού στοιχείου το νερό. Ως αποτέλεσμα, όταν το στόμα ενός ατόμου έρχεται σε επαφή με το δέρμα ή το στόμα ενός άλλου ατόμου, υπάρχει πάντοτε μια ανταλλαγή της αρνητικής ενέργειας.

Ο άλλος λόγος που το στόμα θεωρείται  μη καθαρό  είναι ότι το στόμα είναι ένας αγωγός στο αναπνευστικό και πεπτικό σύστημα. Λόγω αυτού, η είσοδος και η αποβολή της αρνητικής ενέργειας από τα συστήματα του σώματος, όλα περνούν μέσα από το στόμα. Όταν κατά τη μεταφορά από το ένα άτομο στο άλλο, η αρνητική ενέργεια από τα συστήματα αυτά συσσωρεύεται στο στόμα πριν διαβιβαστεί.

Φιλί στο στόμα ένα άλλο πρόσωπο σε στόμα, σε αντίθεση με ένα άλλο πρόσωπο επαφή με μια χειραψία, δημιουργεί ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο από τη σεξουαλική οικειότητα. Αυτό επικαλείται γενικά μια συναισθηματική αντίδραση προς το άλλο πρόσωπο το οποίο με τη σειρά του μπορεί ενδεχομένως να αποσταθεροποιήσει το μυαλό. Οποιαδήποτε αποσταθεροποίηση του νου μπορεί να αξιοποιηθούν από τις αρνητικές ενέργειες, δεδομένου ότι έχουν την ικανότητα να υπερβάλλουμε τα συναισθήματα του και να το κάνει ακόμα πιο συναισθηματικό σε ένα επιζήμιο τρόπο.

Σύμφωνα με την πνευματική έρευνα   περίπου το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού διακατέχεται από αρνητικές ενέργειες. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το πρόσωπο που κατέχετε  είναι να αγνοεί το γεγονός ότι αυτός ή αυτή  ελέγχεται από την αρνητική ενέργεια.
Ανάλογα με τον πολιτισμό και το πλαίσιο, ένα φιλί μπορεί να εκφράσει διάφορα συναισθήματα τα οποία περιλαμβάνουν την αγάπη, πάθος, σεβασμός, χαιρετισμός, φιλία και καλή τύχη, μεταξύ πολλών άλλων. Επίσης, εξαρτάται από την κουλτούρα, τις σχέσεις και το πλαίσιο, ένα άτομο μπορεί να φιλήσει στα χείλη, στο μάγουλο τους, το κεφάλι, το χέρι και καθένα από αυτές της χειρονομίες μπορούν να φέρουν ένα διαφορετικό κοινωνικό ρόλο. Στο σημερινό κόσμο, ειδικά στη δυτική κουλτούρα, ένα φιλί στο μάγουλο αναγνωρίζεται ως μια κοινή μορφή χαιρετισμού.

Σε αυτό το μέρος της σειράς μας το φιλί  σε χαιρετισμούς, θα εξετάσουμε τις συνέπειες με ένα φιλί από μια πνευματική προοπτική.

Βασικές πληροφορίες για Μεταφορά ενέργειας.

Μέσα από την πνευματική έρευνα, έχουμε διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται σε κάποιο βαθμό από τις αρνητικές ενέργειες. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι η ανταλλαγή των λεπτών ενεργειών μεταξύ δύο ανθρώπων όταν αγγίζονται, το αγκάλιασμα είναι επιζήμια πνευματικά. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτή την επιβλαβή επίδραση, καθώς δεν έχουμε την έκτη αίσθηση και την ικανότητα για να το πράξει.

Μια σημείωση σχετικά με χαιρετισμούς που περιλαμβάνουν επαφή.

Όταν σε ένα χαιρετισμό συνεπάγεται η επαφή  μπορούμε  να έχουμε κατά νου. Η χρήση της αφής ενισχύει τη μεταβίβαση των πνευματικών  πηγών ενέργειας έως το 100%, σε σύγκριση με ένα χαιρετισμό που δεν συνεπάγονται με την αφή.

Τύπος επαφής μεταξύ δύο ανθρώπων ο ένας με τον άλλον.

Ευκολία μεταφοράς ενέργειας μεταξύ ανθρώπων χαιρετώντας ο ένας τον άλλον

Παράδειγμα του χαιρετισμού.

Δέρματος με δέρμα.  Σώμα με Σώμα. Ευκολότερη μεταφορά  Ενέργειας.

Δέρμα στο στόμα. Στόμα με στόμα. Φιλί από στόμα σε στόμα.

60% λιγότερη  μεταφορά ενέργειας από Σώμα με Σώμα. Δέρμα με δέρμα.

Χειραψία, αγκαλιά. Φιλί στο χέρι ή το μάγουλο.

Περιορισμένη  Μεταφορά ενέργειας.

Τα Κεριά . El Greco Mentium. 9019023244.

Τα Κεριά έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια. Κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα τα κεριά κατασκευαζόντουσαν  κυρίως από λίπος και ευρέως χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες στο σκοτάδι και για το φωτισμό σε σπίτια  και χώρους λατρείας τη νύχτα. Αυτά τα κεριά της ημέρες μας πραγματοποιούνται κυρίως από παραφίνη και έρχονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και αρώματα. Παρόλο που τα κεριά δεν είναι πλέον μια σημαντική πηγή του φωτός, είναι ακόμη πολύ διαδεδομένη όποτε υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το βράδυ, στην απουσία των μετατροπέων και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Αναμμένο κερί αγρυπνίες είναι επίσης διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο ως μέσο διαμαρτυρίας. Σε πολλές χώρες σε μια γιορτή  κεριά συμβολίζουν τον κόσμο, το σήμα, ρομαντισμό, καθορίζουν τελετή, διακόσμηση και προφορά. Εκτός από αυτό, τα κεριά, επίσης, χρησιμοποιούνται συχνά στους τάφους, και να τιμήσουν τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν περάσει μακριά. Μια άλλη πολύ δημοφιλής η χρήση των κεριών είναι τα ανάβει στο βωμό.






Αν και ένα αναμμένο κερί εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, είμαστε ενήμεροι του τι συμβαίνει σε ένα πνευματικό επίπεδο, όταν ένα κερί είναι αναμμένο; Για να διαπιστωθεί η επίδραση ενός ξόρκι γίνετε με αναμμένου  κεριού  και μια λάμπα αναμμένη για τη  χρήση  σε πνευματικό επίπεδο.

Θετικές και αρνητικές ενέργειες. El Greco Mentium. 9019023244

Θετικές και αρνητικές ενέργειες.

Σε κάθε θρησκεία, λείψανα αγίων ή αντικείμενα που συμβολίζουν Θεότητες έχουν λατρεύεται. Οι ανεξήγητες αλλαγές στα εν λόγω στοιχεία έχουν δημιουργήσει πάντα πολύ ενδιαφέρον και πολύ συχνά έχουν γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Με τη μελέτη τέτοιων φαινομένων μέσω μιας πνευματικής και μιας προηγμένης έκτης αίσθησης, είμαστε σε καλύτερη θέση να κατανοήσουν την αιτία για αυτές τις αλλαγές. Ως εκ τούτου, είμαστε επίσης σε θέση να κατανοήσουμε  το είδος της Θείας ποιότητας  που εκδηλώνεται ή υλοποιεί. Τέτοια αντικείμενα, εκτός από  να μας πείσει για την ύπαρξη των θετικών ενεργειών, μας διαβεβαιώνει επίσης ότι  πως υπάρχουν και αρνητικές ενέργειες δημιουργώντας μια ποικιλία από προβλήματα στη ζωή.

Νερό.El Greco Astrologos, Mentium... 9019023244.


Νερό.
Και τέλος ερχόμαστε στο νερό. Οι ενέργειες του νερού  χρησιμοποιείται συχνά σε ξόρκια για την αγάπη, τη γονιμότητα, τη φιλία, τη θεραπεία και τον ύπνο. Αλλά τα ξόρκια δεν απαιτούν συχνά την πραγματική παρουσία του νερού. Κρύσταλλα, όπως και γαλαζοπράσινα σπαθί κάνουν τα μεγάλα «νερό» προσθήκες, όπως και βότανα όπως το λιλά. Ένα  δισκοπότηρο είναι το συνηθισμένο εργαλείο βωμού για να εκπροσωπεί το στοιχείο του νερού. Εάν  χρειάζεστε  να χρησιμοποιήσετε το νερό σε ξόρκια νερού,   προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε  φυσικό  συλλεγμένο  νερό της βροχής.

Φωτιά. El Greco Astrologos. Mentium.. 9019023244.


Φωτιά.
Έπειτα  για στοιχειακά μαγικά ξόρκια είναι φωτιά. Τα Ξόρκια με το Κερί είναι τα πιο δημοφιλές είδος της μαγείας για τα μάγια, και είναι ένα καλό παράδειγμα της χρήσης με την φωτιά. Φωτιά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για ξόρκια που αφορούν το πάθος, την ενέργεια, τη δύναμη, τη δημιουργικότητα και το θυμό. Στοιχεία για την πυρκαγιά περιλαμβάνουν κεριά (προφανώς), καθώς και ηφαιστειακό γυαλί. Για  ξόρκια Φωτιάς συνήθως περιλαμβάνουν κεριά, αλλά όχι πάντα.

Τη σημαίνει Μάντρα. El Greco Astrologos, Mentium. 9019023244.

Τη σημαίνει  Μάντρα.

Υπάρχουν πολλοί ορισμοί της λέξης Μάντρα  εξηγούν διάφορες πνευματικές αποχρώσεις. Σε γενικές γραμμές, Μάντρα σημαίνει συλλαβή, ήχο, λέξη, ή ένα σύνολο λέξεων που αντιπροσωπεύουν μια πνευματική πραγματικότητα. Με  ψαλμωδία με μια Μάντρα, μπορεί κανείς να προστατεύσει ή να επιτύχει ένα συγκεκριμένο στόχο. Ενώ η επανάληψη ενός Μάντρα  πρέπει να τηρούν ορισμένους κανόνες, περιορισμούς και κανονισμούς. Αυτή είναι μια σημαντική πτυχή ενός Μάντρα και την πνευματική πορεία του Μάντρα.

Στοιχειακή για μαγικά ξόρκια. El Greco Mentium. 9019023244.

Στοιχειακή για μαγικά ξόρκια.

Πολλοί άνθρωποι που κάνουν πρακτική μαγείας τους αρέσει να χρησιμοποιούν στοιχεία  για τα μαγικά ξόρκια, δεδομένου ότι είναι μια πολύ φυσική μορφή μαγείας. Είναι επίσης πολύ ευκολότερο να μάθεις (και να θυμηθείς) τα βασικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των 4 στοιχείων αντί να μάθεις εκατοντάδες άλλες αντιστοιχίες για τις πέτρες βότανα ή έλαια. Αν και μπορεί να είναι απλούστερη από ότι κάποιες άλλες μεθόδους, η στοιχειακή για τα μαγικά ξόρκια μπορεί να είναι ακόμη και ποιο ισχυρό.

Αέρας.
Πρώτα απ 'όλα, έχουμε το στοιχείο του αέρα. Οι ιδιότητες που αντιπροσωπεύει ο αέρας περιλαμβάνουν: ιδέες, έμπνευση, τη δημιουργικότητα, την ευφυΐα, τα ταξίδια, την ελευθερία, νέα ξεκινήματα και πνευματική διαύγεια. Αν θέλετε ένα ξόρκι για οποιαδήποτε από αυτές τις ιδέες, θα πρέπει να ενσωματώσει τον αέρα στην μαγεία σας. Είδη όπως τα φτερά, τα κουδούνια, τα θυμιάματα και χαλαζία έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του αέρα. 

Γη.
Επόμενη είναι η γη. Αυτό είναι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει για τη γείωση, όλες οι μορφές της φύσης, τα χρήματα και την ευημερία, την ανάπτυξη των κανόνων και την ευθύνη. Αν θέλετε να αντιπροσωπεύσετε τη γη στο βωμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πεντάλφα, πέτρες, ή ένα μπολ με χώμα ή ορυκτό αλάτι. Για ξόρκια γη, τα κρύσταλλα και τα βότανα που χρησιμοποιούνται συχνά, δεδομένου ότι είναι φυσικά στοιχεία απευθείας από τη γη.

Φωτιά.
Έπειτα  για στοιχειακά μαγικά ξόρκια είναι φωτιά. Τα Ξόρκια με το Κερί είναι τα πιο δημοφιλές είδος της μαγείας για τα μάγια, και είναι ένα καλό παράδειγμα της χρήσης με την φωτιά. Φωτιά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για ξόρκια που αφορούν το πάθος, την ενέργεια, τη δύναμη, τη δημιουργικότητα και το θυμό. Στοιχεία για την πυρκαγιά περιλαμβάνουν κεριά (προφανώς), καθώς και ηφαιστειακό γυαλί. Για  ξόρκια Φωτιάς συνήθως περιλαμβάνουν κεριά, αλλά όχι πάντα.

Νερό.
Και τέλος ερχόμαστε στο νερό. Οι ενέργειες του νερού  χρησιμοποιείται συχνά σε ξόρκια για την αγάπη, τη γονιμότητα, τη φιλία, τη θεραπεία και τον ύπνο. Αλλά τα ξόρκια δεν απαιτούν συχνά την πραγματική παρουσία του νερού. Κρύσταλλα, όπως και γαλαζοπράσινα σπαθί κάνουν τα μεγάλα «νερό» προσθήκες, όπως και βότανα όπως το λιλά. Ένα  δισκοπότηρο είναι το συνηθισμένο εργαλείο βωμού για να εκπροσωπεί το στοιχείο του νερού. Εάν  χρειάζεστε  να χρησιμοποιήσετε το νερό σε ξόρκια νερού,   προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε  φυσικό  συλλεγμένο  νερό της βροχής.

Κάντε τα μαγικά σας, El Greco mentium. 9019023244.

Θυμηθείτε   κατά την εκτέλεση  οποιοδήποτε   είδος μαγείας ... κάντε τα μαγικά  σας για θετικούς στόχους, δεν αξιοποιούν τις συνδέσεις εκτός από αυτοάμυνα, ακόμη   στη συνέχεια να κρατήσετε την αμυντική στάση σας, δεν είναι προσβλητικό και θυμηθείτε να μην βλάψετε κανένα! Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει κακό κάρμα, και θα πρέπει τελικά να πληρώσετε για το χειρισμό για κάτι που  πληγώνει τους άλλους.

Συγκεκριμένα, να το θυμάστε αυτό όταν εκτελείτε τη μαγεία αγάπης, δεν κάνεις ένα ξόρκι για να κερδίσει την αγάπη ενός συγκεκριμένου προσώπου? Όταν κάνεις  δουλειά μαγείας, την κάνεις μόνο για να ανακτήσεις κάτι δικό σου, που στο επήραν, το έχασες, να ανακτήσεις  κάποιον που αγαπάς και σε αγαπάει, και μην ξεχνάς τον  νόμο της επιστροφής [ Τριπλασιασμός ]. Όταν κάνεις το καλό επιστρέφει τρεις φορές σε εσένα καλό. Ο νόμος της μαγείας είναι ένας [ κανε ότι θες αρκεί να μην ενοχλήσεις και καταστρέψεις τον πλησίον σου ] και με τα κεριά τον κάνεις πολύ γρήγορα και δυνατά.

[ Το κακό με την μαύρη μαγεία γίνετε εύκολα και γρήγορα, το καλό με την λεύκη μαγεία γίνετε δύσκολα και χρειαζόμαστε  χρόνο. ]

Όπως διαλογίζεσαι πάνω από το κερί, El Greco Mentium. 9019023244.


Όπως  διαλογίζεσαι πάνω από το  κερί, μετακινήστε το χέρι σας απαλά πάνω από τη φλόγα και να επικεντρωθείτε  στον στόχο σας. [ Προσοχή μην καείτε.] Μπορεί να θέλετε,η και να χρειάζεστε  να ανάψετε λίγο θυμίαμα μαζί με το κερί, θα περιλαμβάνει μια ξεχωριστή λίστα για την ορθή θυμίαμα για χρήση σε άλλη ενότητα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα συγκεκριμένο χρώμα κερί (για παράδειγμα, μαύρα κεριά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί), τότε χρησιμοποιήστε ένα λευκό κερί. Κάποια χρώματα μπορούν να αντικατασταθούν για κάθε χρώμα δείτε ποιο κάτω, δεδομένου ότι το λευκό χρώμα είναι στην πραγματικότητα μια αντανάκλαση όλων των χρωμάτων. Εδώ είναι ο κατάλληλος πίνακας αντιστοιχίας όλων των χρωμάτων:

• ΛΕΥΚΟ: Πνευματικότητα, για τον καθαρισμό, για την προστασία? Για όλες τις χρήσεις.
• ΚΟΚΚΙΝΟ: Ενέργεια, για την προστασία, το φύλο, την εθνική άμυνα, επιθετικές ενέργειες.
BLUE: αγάπη, για  τη θεραπεία, την ευελιξία, τη φιλία, την ειρήνη.
• ΡΟΖ: αγάπη, για ρομαντισμό, τη συντροφικότητα.
• Πράσινο: Τα χρήματα, την απασχόληση, το εμπόριο, τη σταθερότητα.
• ΚΙΤΡΙΝΟ: Νόηση, την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία, τη γραφή, οι τέχνες.
• Πορτοκαλί: Τύχη, η αλλαγή της προσωπικής περιουσίας, προσέλκυση επιρροές.
• ΚΑΦΕ: μαγεία των ζώων, την επούλωση των ζώων, τη σταθερότητα.
• ΜΩΒ: τύχη, προστασία από την αρνητικότητα.
• ΜΑΥΡΟ: εξορία, δεσμευτική, αντιστροφή, την αφαίρεση των αρνητικών επιρροών.

Θυμηθείτε αυτό, El Greco Mentium 9019023244


Θυμηθείτε αυτό, καθώς  λέτε τα λόγια για να κερδίσετε κάτι (όπως χρήματα ή το ενδιαφέρον αγάπης) γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια του φεγγαριού γέμισης, και είναι πιο αποτελεσματική λίγο πριν ή κατά την Πανσέληνο. Εργασία  για να απαλλαγούμε από κάτι, ή να εξορίσεις αρνητικότητα από τη ζωή σας, θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της χάσης της σελήνης ή λίγο πριν ή κατά τη Νέα Σελήνη. Θα είναι πιο αποτελεσματικός αυτός ο τρόπος, αν και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να κάνετε ακόμα κάποιο ξόρκι ανά πάσα στιγμή.

Θυμηθείτε να αφήσετε το κερί να καεί ολόκληρο και να σβέση από μόνο του. Αν δεν έχετε το χρόνο, τότε αφήστε το κερί καεί για διαδοχικές νύχτες μέχρι να σβήσει εντελώς.


Θυμηθείτε, ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το ίδιο κερί για διαφορετικούς σκοπούς. Μόλις "προγραμματιστεί" με ένα συγκεκριμένο είδος της ενέργειας, μην το χρησιμοποιείτε για άλλο σκοπό, ή "πρόγραμμα" με διαφορετική πρόθεση. Αυτά θα μπερδέψουνε την ενέργεια και συγχέουν την πρόθεση.

(όπως χρήματα ή το ενδιαφέρον αγάπης) El Greco Mentium. 9019023244


Θυμηθείτε αυτό, καθώς  λέτε τα λόγια για να κερδίσετε κάτι (όπως χρήματα ή το ενδιαφέρον αγάπης) γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια του φεγγαριού γέμισης, και είναι πιο αποτελεσματική λίγο πριν ή κατά την Πανσέληνο. Εργασία  για να απαλλαγούμε από κάτι, ή να εξορίσεις αρνητικότητα από τη ζωή σας, θα πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της χάσης της σελήνης ή λίγο πριν ή κατά τη Νέα Σελήνη. Θα είναι πιο αποτελεσματικός αυτός ο τρόπος, αν και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να κάνετε ακόμα κάποιο ξόρκι ανά πάσα στιγμή.

Θυμηθείτε να αφήσετε το κερί να καεί ολόκληρο και να σβέση από μόνο του. Αν δεν έχετε το χρόνο, τότε αφήστε το κερί καεί για διαδοχικές νύχτες μέχρι να σβήσει εντελώς.


Θυμηθείτε, ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το ίδιο κερί για διαφορετικούς σκοπούς. Μόλις "προγραμματιστεί" με ένα συγκεκριμένο είδος της ενέργειας, μην το χρησιμοποιείτε για άλλο σκοπό, ή "πρόγραμμα" με διαφορετική πρόθεση. Αυτά θα μπερδέψουνε την ενέργεια και συγχέουν την πρόθεση.

Εδώ είναι το πώς η μαγεία με κερί γίνεται συνήθως.
Αποκτήστε ένα κερί από το κατάλληλο χρώμα (θα βάλουμε  πίνακα παρακάτω για αυτό). Στη συνέχεια, κρατήστε το  πατημένο στο κερί στο χέρι σας με την δύναμή σας (αν είστε δεξιόχειρας, από αυτό  το χέρι που είναι  δύναμη σας). Πάρτε αρκετές βαθιές ανάσες και να επικεντρωθείτε  στον στόχο σας έντονα. Εάν επιθυμείτε να κάνετε  ένα ξόρκι για χρήματα ή για την απασχόληση, για παράδειγμα, σκεφτείτε μια εργασία που θα  θέλατε να έχετε, σκεφτείτε όλους τους λογαριασμούς σας και να πληρώνονται από γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ψιθυρίζετε την κατάλληλη προσευχή για την Θεότητα (αυτό είναι μεταβλητό και εξαρτάται από τη συγκεκριμένη εργασία σας), ή της Μητέρας Θεάς (για όσους από εμάς είναι εκλεκτική) η ότι θα σας προσέλκυση την βοήθειά τους για την απόκτηση μιας καλύτερης εργασίας ή περισσότερα χρήματα.

Κεριά για Μαγεία. El Greco Astrologos Mentium. 9019023244.


Κεριά για Μαγεία.
Ένας από της ευκολότερες  και πιο ισχυρές μαγικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται και από της μάγισσες και λαϊκή μάγοι  είναι η χρήση των κεριών σε εκτέλεση με ένα ξόρκι. Τα κεριά είναι άμεσα διαθέσιμα στοιχεία, μπορούν  να βρεθούν πλέον παντού και είναι βολικά για χρήση. Έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, αρωματισμένο ή άοσμο, και για  οποίο  σχήμα που θα χρησιμοποιήσετε είναι απόλυτα στο χέρι σας και το σκοπό για τα μάγια σας.

Μπορείτε να αγοράσετε  κεριά γλυπτά με τη μορφή της θεάς ή τον Θεό για του μυστικιστικού  συμβολισμού, αλλά τακτικά και οι λαμπάδες είναι εξίσου αποτελεσματικές. Στον κόσμο της μαγείας, το χρώμα είναι αρκετά σημαντικό, δεδομένου ότι δημιουργεί μια ορισμένη κατάσταση του νου του χρήστη και μεταδίδει διάφορα μηνύματα στο υποσυνείδητο, το οποίο μπορεί να κάνει ένα ξόρκι πολύ πιο αποτελεσματικό.

Ενώ το μπάνιο είναι μια δραστηριότητα...


Ένας τρόπος για να λάβετε περισσότερα οφέλη από το ντους σας είναι εκ των προτέρων  να προσευχηθούμε . Με την προσευχή πριν από το ντους, ενεργούμε την θετική  ενέργεια μας, έτσι ώστε να αισθανόμαστε πιο ήρεμοι, καθώς υπάρχει μείωση στις σκέψεις. Μια προσευχή  πριν από το ντους μπορεί να είναι. "Ω Θεέ μου, παρακαλώ να διωχθεί  όλη η αρνητική ενέργεια από το σώμα μου, το μυαλό μου και  να διαλυθεί από το παρόν ντους. Να μπορέσει  η Απόλυτη Αρχή Υδάτων να μου καθαρίσει τελείως όλη την αρνητική ενέργεια από το σώμα μου και θα ήθελα να γεμίσει με θετική  ενέργεια για ολόκληρη την ημέρα Μου. "

Αν και το ντους είναι  καλύτερος τρόπος  από τη χρήση μιας  μπανιέρα, σε ένα πνευματικό επίπεδο, το μπάνιο της μπανιέρας συνιστάτε, να κάθεσαι  σταυροπόδι, αυτή η θέση είναι η καλύτερη μέθοδος. Έχουμε εξηγήσει τις πνευματικές συνέπειες στο μπάνιο της μπανιέρας σε ένα άλλο άρθρο της σειράς αυτής.

Ενώ το μπάνιο είναι μια δραστηριότητα που προορίζεται για να καθαρίσει και να μας καθαρίσει, μπορεί πολύ εύκολα να εργαστεί για να εκτροχιάσει τις όποιες προσπάθειες θα μπορούσαν να καταστήσουν την αύξηση αρνητικής η θετικής της εσωτερικής μας καθαρότητας. Αλλαγή του τρόπου που κάνουμε μπάνιο  θα μας βοηθήσει να ρουφήξουμε  εύκολα θετικότητα από την ατμόσφαιρα, το οποίο είναι σημαντικό για την καθημερινή πνευματική τροφή μας. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να ρουφήξουμε τη θετικότητα και να την διατηρήσουμε  καθ 'όλη την ημέρα είναι μέσω της  τακτικής πνευματικής πρακτικής.

Το τακτικό μπάνιο σε μια μπανιέρα.


Το τακτικό μπάνιο σε μια μπανιέρα μπορεί να αυξήσει το μαύρο κάλυμμα γύρω από ένα άτομο και να καταστεί  πιο ευαίσθητο στης αρνητικές ενέργειες.

Οι παρακάτω είναι οι λόγοι για την αρνητικότητα  στην πνευματική διάσταση της πράξης κατά τη διάρκεια ενός μπάνιου σε μια μπανιέρα:

     Όταν κάποιος παίρνει ένα μπάνιο σε μια μπανιέρα, τα σωματίδια σκόνης από το  σώμα τους  συλλέγονται στην μπανιέρα, και γι 'αυτό προσελκύει την αρνητική ενέργεια. Το απόλυτο στοιχείο νερό είναι πολύ αποτελεσματικό στην αποθήκευση τόσο θετικές όσο και αρνητικές ενέργειες. Ως εκ τούτου, η μαύρη ενέργεια συσσωρεύεται στο νερό του μπάνιου, ενώ το άτομο είναι μέσα στην μπανιέρα.  Δεδομένου ότι το νερό παραμένει σε άμεση επαφή με το άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι θλιβερές αρνητικές  ενέργειες  μεταδίδονται στο σώμα του ατόμου μέσα από το στοιχείο του Νερού.

     Όταν ένα άτομο ξαπλώνει, μέσα στην μπανιέρα  ενεργοποιείται σε αυτούς σε μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι η θέση ανάκλησης που παίρνει κανείς για να κάνει μπάνιο σε μια μπανιέρα προσθέτει  αρνητική επίδραση στην αύρα μας και στο πνευματικό μας επίπεδο.

Tο μπάνιο σε μια μπανιέρα:


Ενώ το μπάνιο σε μια μπανιέρα θεωρείται ευρέως ως ευχάριστη και ξεκούραστη, σε πνευματικό επίπεδο, οδηγεί σε οδυνηρές δονήσεις που μας επηρεάζει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Εμείς σας συνιστούμε να εφαρμόσετε  ορισμένα μέτρα για την προστασία και τον εαυτό σας πνευματικά και να καθαρίσετε από τη συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια ενώ κάνετε μπάνιο σε μια μπανιέρα.

Οι αρνητικές συνέπειες για το πρόσωπο που έχει ως αποτέλεσμα το μπάνιο σε μια μπανιέρα:

Μεγάλη αρνητική  ενέργειας μπορεί να προσελκύσει ένα άτομο κάνοντας μπάνιο σε μια μπανιέρα. Απατηλή ενέργεια που δημιουργείται από αρνητικές ενέργειες και κάνει τα πράγματα να εμφανίζονται ψευδώς ευχάριστα. Έτσι ακόμα κι αν μπορεί κανείς να αισθάνεται ευχάριστα, κάνοντας μπάνιο στην μπανιέρα, η πράξη είναι βλαβερή πνευματικά. Αυτή η αρνητική ενέργεια επηρεάζει το πρόσωπο, και επίσης μολύνει το περιβάλλον.

Ο φόβος... El Grecp astrologos. 9019023244.

Είναι ο φόβος και μας σαμποτάρει;


Είναι ο φόβος και μας σαμποτάρει; Ο φόβος τρέφεται από αρνητικές σκέψεις, και έχουμε κολλήσει εκεί, περιμένοντας το χειρότερο. Δίνοντας δύναμη στο φόβο, πέφτουμε στην παγίδα. Όταν  ακούμε  την αρνητική του τι μπορεί να συμβεί στον κόσμο, επηρεασμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οργανώσεις που θέλουν να μας ελέγχουν μέσω του φόβου, δίνουμε την δύναμη μας. Γιατί είναι ο φόβος  που μας παραλύει όταν κάνουμε κάτι.

Ο φόβος...


Αν δούμε ότι ο φόβος είναι ένα σημάδι  που μας λέει να δώσουμε προσοχή σε αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, πρέπει να κάνουμε κάτι. Ο φόβος είναι απλά μια προειδοποίηση, ένα προειδοποιητικό μήνυμα, που αν το καταλάβουμε,θα λάβουμε  μία δύναμη ημέρες πριν μέχρι να μας παρουσιαστή.