Ή Μοίρα σας έφερε στο site μου! 9019023244


Ή Μοίρα σας έφερε στο site μου! να είστε σίγουροι ότι δεν έχετε συναντήσει ένα site όπως αυτό ποιο πριν. Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό: Γιατί Είμαι ένα πραγματικό πρόσωπο και όχι πλασματικό και αυτό το site δεν κάνει κατάχρηση,των αποφάσεων και σέβεται τα χρήματα σας. El Greco Αστρολόγο, Μελλοντολόγο, Ταρό Μάντη, στο 9019023244. 100% Επιτυχία, Τηλεφωνικές προβλέψεις,αμοιβή μετά του αποτελέσματος. Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, 9019023244. Και προσωπικά ραντεβού. Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πληρώνοντας μέσο πιστωτικής σας κάρτας, η με το PAY PAL. Για MSN, SKYPE, OOVOO. Και Επαρχία δεκτή.

Σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα. 9019023244.

Σηµαντικά ξεκαθαρίσµατα στον επαγγελµατικό και προσωπικό τοµέα σάς ωθούν να πείτε την αλήθεια έξω από τα δόντια αλλά και να εισπράξετε από τους συνοµιλητές σας αλήθειες που πονάνε. Μια µεγάλη σύνοδος πλανητών στο ζώδιό σας, σας εφιστά την προσοχή σε παρορµητικές κινήσεις και συµπεριφορές εκτός ορίων που υποκινούνται από θυµό και ανωριµότητα, και είναι βέβαιο πως θα σας εκθέσουν.

Χωρίς δουλειά και προσπάθεια δεν θα εμφανιστεί ούτε θα έρθει εύκολα αν υπάρχει κάτι σπουδαίο για σένα στην Ζωή σου...Κάλεσε τον Ελ Γκρέκο Μέντιουμ και Χαρτομαντη στο 9019023244. 100% Επιτυχία, Τηλεφωνικές προβλέψεις,αμοιβή μετά του αποτελέσματος. Για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, 9019023244. Και προσωπικά ραντεβού Αθήνα Θεσσαλονίκη. Επαρχία δεκτή. Πληρωμές δεκτές και με PΑΥ-PAL, Ή με πιστωτική κάρτα. ΜSΝ, SKYPE, ΟΟVOΟ.

Γενικές Οδηγίες για χύτευση ξόρκια. 9019023244

Γενικές Οδηγίες για χύτευση ξόρκια

Ξεχωρίζεις ένα δωμάτιο για την μαγική εργασία σας. Διακοσμήστε με πράγματα που σας βάζουν σε μαγική διάθεση. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα που διεγείρουν τις πέντε αισθήσεις σας. Μερικά πράγματα αυτονόητα θα ήταν η χρήση των κατάλληλων χρωμάτων για την όραση, θυμίαμα για τη μυρωδιά, τη μουσική για την ακοή, τα κρασιά για τη γεύση, και υφές για αίσθηση.

Αν δεν έχετε ένα δωμάτιο που μπορείτε να προορίζεται αποκλειστικά για την μαγική δουλειά σας, τότε επιλέξτε ένα δωμάτιο που μπορεί να κλειδώσει, ενώ εσείς κάνετε τη δουλειά σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να εργαστείτε ανενόχλητοι. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να καθαρίσετε το χώρο εργασίας σας σε τακτά χρονικά διαστήματα καθαρτηρίου σκόνη / floorwash για να κρατήσει μακριά αρνητικές δονήσεις.

Ρυθμίστε ένα βωμό για να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι εργασίας σας. Το μέγεθος και το σχήμα πρέπει να είναι εκείνο που απευθύνονται σε σας. Διάθεση κεριά και άλλα στοιχεία για να σας βοηθήσει να επικεντρωθεί το έργο στο χέρι είναι μια καλή πρακτική. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να καλύψουν βωμό τους με ένα άσπρο πανί και τοποθετήστε νωπά κομμένα άνθη κάθε μέρα.

Να χρησιμοποιείτε πάντα τα καλύτερα κεριά, έλαια και λιβάνια που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, ή να φτιάξετε το δικό σας, για scrimping σχετικά με τα υλικά έχει αρνητική επίδραση στο υποσυνείδητο. Μην ξεχνάτε ότι το υποσυνείδητο είναι πολύ καλή στο να κάνει σχέση με πρώτες ύλες που μπορούν να διαμορφώσουν την δική του χρήση.

Ποτέ μην κάνετε ένα μαγικό ξόρκι έως ότου έχετε μια σαφή και συνοπτική εικόνα του τι είναι αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε. Αυτό συνάδει με το γνωμικό "Να προσέχεις το τι θέλετε, για να μπορείτε ακριβώς να το καταφέρετε."

Οποιαδήποτε πρόσθετη ενέργεια που κάνετε για τα μάγια, και να δεσμεύουν τα μάγια, έτσι ώστε να λήγει εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος. Μόλις έχετε κάνει το ξόρκι, μην το συζητήσετε μόνον με το άτομο που έχετε συνεργαστεί, γιατι μόνο το άτομο αυτό ξέρη να γνωρίζει και να σιωπά.

Πάνω απ 'όλα, ανά πάσα στιγμή, να θυμάστε ( Δεν ξέρετε όλα τα αποτελέσματα , ως εκ τούτου, τη χρήση μαγείας με προσοχή η μόνο από επαγγελματίες, αν όχι καθόλου.)

Τυχερή Παρασκευή και 13. 9019023244

Παρασκευή και 13 παρουσιάζεται όταν η δέκατη τρίτη ημέρα του μήνα πέφτει την Παρασκευή, που η δεισιδαιμονία κρατάει να είναι μια μέρα κακής τύχης. Στο Γρηγοριανό ημερολόγιο, η ημέρα αυτή γίνεται τουλάχιστον μία φορά, αλλά, το πολύ τρεις φορές το χρόνο. 13η ημέρα κάθε μήνα, θα πέσει την Παρασκευή, αν το μήνα αρχίζει την Κυριακή.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι προληπτικοί για την Παρασκευή και 13. Ωστόσο, πολλοί δεν έχουν μια πλήρη κατανόηση της σημασίας αυτής της ημέρας. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι η Παρασκευή έχει θεωρηθεί άτυχος ημέρα, γιατί, σύμφωνα με τη χριστιανική Αγία Γραφή και την παράδοση, ο Ιησούς σταυρώθηκε την Παρασκευή.

Η πραγματική προέλευση της δεισιδαιμονίας, όμως, φαίνεται επίσης να είναι μια ιστορία της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Παρασκευή ονομάζεται για Frigga, το ελεύθερο πνεύμα η θεά του έρωτα και της γονιμότητας. Όταν Νορβηγοί και γερμανικές φυλές ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό, Frigga εξορίστηκε στην ντροπή σε μια βουνοκορφή και επισημαίνονται μια μάγισσα. Πίστευαν ότι κάθε Παρασκευή, η μοχθηρό θεά συγκαλούσε συνεδρίαση με άλλες έντεκα μάγισσες, καθώς και ο διάβολος - μια συλλογή των δεκατριών - και απεικονίζονται άρρωστος στροφές της μοίρας για την επόμενη εβδομάδα.

Για πολλούς αιώνες στη Σκανδιναβία, η Παρασκευή ήταν γνωστή ως "Σάββατο Μάγισσες". με την Παρασκευή το 13ο που έχει μια ακόμα βαθύτερη πιο σκοτεινή σημασία.

Στην πραγματικότητα, την Παρασκευή το 13ο μπορεί να είναι μια πολύ τυχερή μέρα. Η Παρασκευή, επίσης, συνδέεται με την Αφροδίτη, τη ρωμαϊκή θεά της αγάπης, της ομορφιάς και της γονιμότητας και την Παρασκευή θεωρείται από πολλούς ειδωλολάτρες ως η καλύτερη ημέρα για να εκτελέσει οποιαδήποτε magick σχετικών με τους τομείς της Αφροδίτης »εμπειρογνωμοσύνη: την αγάπη, τη γονιμότητα και την ομορφιά.

Ο αριθμός 13 έχει ένα μαγικό αριθμό από τα των αρχαίων Αιγυπτίων πρώτη απεικονίζεται Κλίμακος της αιώνιας ζωής. Πίστευαν ότι υπήρχαν δώδεκα βήματα στη σκάλα προς την αιώνια ζωή και τη γνώση και να λάβουν το δέκατο τρίτο βήμα σημαίνει να περάσει από το θάνατο στην αιώνια ζωή. Δεκατρία, για τους Αιγύπτιους, συνδέθηκε με την αθανασία.

Ο αριθμός 13 στην θρησκεία Coperos (μικρού πολιτισμού στη Βραζιλία), είναι σαν μια σειρά Θεό. Όλα τα coperos οφείλει να γνωρίζει ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα. Στο Sikhism, ο αριθμός 13 θεωρείται ένα ειδικό αριθμό από τις 13 είναι tera σε Punjabi, που σημαίνει επίσης και "δικά σας" (όπως "είμαι δική σου, Κύριε»).

Υπάρχουν και άλλες έννοιες του τον αριθμό 13? Υπάρχουν δεκατρείς Σεληνιακή κύκλοι μέσα σε ένα χρόνο, το αρχαίο σεληνιακό ημερολόγιο είχε 13 μήνες, ένα παραδοσιακό άντρο βρικολάκων έχει 13 μέλη, Ρωμαίοι απαιτούν 13 επισκέπτες να παρίσταται σε γάμους, σε ηλικία πίστη εβραϊκά 13 θεωρείται να είναι ενήλικος, υπάρχουν 13 παίκτες σε ένα rubgy ομάδα και υπάρχουν 13 φύλλα από κάθε χρώμα σε μια τράπουλα.

Φωτιά Love Spell 9019023244


Φωτιά Love Spell

Για αυτό το ξόρκι που θα χρειαστείτε:
Ένα απανθρακωμένα κομμάτι ξύλου
Μερικά πέταλα Rose ή άνθη μηλιάς
Ένα Ένα κομμάτι χαρτί

Χρησιμοποιώντας τα απανθρακωμένα μέρος του ξύλου, όπως θα κάνατε με ένα

μολύβι, κάνουμε δύο αλληλένδετες καρδιές στο χαρτί,

οραματιστείτε τον εαυτό σας απολαμβάνοντας μια ικανοποιητική σχέση.

Κρατήστε τα ροδοπέταλα σε προβολικό χέρι σας και στείλτε με φλογερη,

σκέψη ενέργεια σε αυτά. Πασπαλίστε τα πέταλα πάνω από της συνδεδεμένες καρδιές.

Τυλίξτε το έγγραφο γύρω από τα πέταλα. Μετά ρίχνεται το

πακέτο σε μια φωτιά. (Στην αντίθετη περίπτωση, το καίτε σε μια στη φλόγα ένος κόκκινο

κερί .) Καθώς καίγεται, η εξουσία που του έδωσες θα κυκλοφορήσει.

Θυμηθείτε να σκεφτείτε ιδιαίτερα, πριν να κάνεις αυτό το ξόρκι!

Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο και πολύ επιβλαβές για τα συναισθήματά σας και τα αισθήματα των άλλων.

El greco astrologos mentium. 9019023244.