Αγαπάτε τα πάντα. 9019023244


Αγαπάτε τα πάντα που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο όμορφη και χαρούμενη. Εχετε επίσης δώρα και τα ταλέντα σε αυτούς τους τομείς. Έχετε μια ιδεαλιστική θεώρηση της ύπαρξης στην οποία τα πάντα πρέπει να είναι όμορφα, εύκολα στην ζωή σας, την αγάπη με επιτυχία, την ευτυχία και την τελειότητα. Μπορεί επομένως περιστασιακά να έχετε πτώση από αυτό το μεγάλο ύψος, και στη συνέχεια να αισθάνεστε τον εαυτό σας να είναι ανήμπορος. Τάση σας είναι στη συνέχεια να αφήσετε τον εαυτό σας να πάει προς τα επάνω.

Το στοιχείο σας. 9019023244



Το στοιχείο σας, ο αέρας, σας γεμίζει χάρη και γοητεία. Έχετε ένα σίγουρο ταλέντο για την λεπτότητα και περιστασιακά για αδιαφορία. Είστε πολύ ευέλικτο άτομο και προσαρμόζεται τον εαυτό σας εύκολα σε διαφορετικές καταστάσεις. Σας αρέσει η αλλαγή, η καινοτομία, και εκπλήξεις. Όπως όλα τα σημάδια του αέρα έχετε ένα βαθύ φόβο της πλήξη και τη ρουτίνας.

Το σημάδι σου. 9019023244



Το σημάδι σου κυριαρχείται από τη φωτιά και τον πλανήτη Άρη, το οποίο δείχνει ένα παθιασμένο χαρακτήρα. Η φωτιά επίσης συνδέεται με την άνοιξη, που φέρνει μια νέα ζωή μετά από το κρύο του χειμώνα, και αυτή η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη και ακόρεστη. Θα ήταν ανώφελο να προσπαθήσεις για την κατάσβεση αυτής της πυρκαγιάς, δεδομένου ότι θα πάει ενάντια στη φύση. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία για σας εδώ.

Το οκταπλό μονοπάτι. 9019023244



Το οκταπλό μονοπάτι

Το Οκταπλό Μονοπάτι είναι η Μέση Οδός που ακολούθησε ο άνθρωπος στην προσωπική του αναζήτηση για φωτισμό. Είναι ο κώδικας, για να ζει ένας άνθρωπος.

1. Σωστή αντίληψη: όπως η κατανόηση των Ευγενικών Αληθειών.

2. Σωστή πρόθεση: όπως να προσπαθείς να ενεργείς διακριτικά.

3. Σωστή ομιλία: ν’ αποφεύγεις τον θυμό, τα ψέματα και το κουτσομπολιό.

4. Σωστή ενέργεια: όπως το να ζεις τίμια και να μη βλάπτεις τα ζωντανά πλάσματα

5. Σωστή εργασία: ν’ αποφεύγεις εργασίες που μπορεί να βλάψουν κάποιον.

6. Σωστή προσπάθεια: όπως το να προσπαθείς σκληρά να ξεπεράσεις την επιθυμία και την προσκόλληση.

7. Σωστή σκέψη: όπως να σκέφτεσαι πριν κάνεις κάποια ενέργεια.

8. Σωστός διαλογισμός: να ελευθερώσεις το μυαλό σου από τις απολαύσεις, για να οδηγηθείς στον φωτισμό.

elgreco 9019023244