Συμφωνία με τον διαβολο...

1) Lusifer, Εισαι αναγκασμένος να παραδόσεις σε μένα αμέσως 100.000.000 ευρό, (εκατό εκατομμύρια ευρό) σε χρήματα η σε χρυσό!

2) Θα μου παραδίνεις κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα 50.000 ευρό. (πενήντα χιλιάδες ευρό).

3) Θα μου φερεις αυτό τον χρυσό σε σημερινά χρήματα, τέτοιας φύσεως και όχι μόνο εγώ, αλλά και σε όλους εκείνους με τους οποίους μπορεί να επιθυμώ να δώσω, να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

4) Ο ανώτερο χρυσός δεν πρέπει να είναι ψευδής, δεν πρέπει να εξαφανίζεται μέσα από τα χέρια μου, η να γίνεται πέτρα η κάρβουνο. Θα πρέπει να είναι μεταλλικό να σφραγίζεται από τα χέρια των ανδρών, νομικών και να ισχυουσών σε όλα τα κράτη.

5) Αν χρειάζομαι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, δεν έχει σημασία πότε η για ποιο σκοπό, εχεις καθήκον να το παραδόσεις σε εμενα κριμένο η χαμένο θησαυρό. Επίσης, δεν χρειάζεται εγώ να το φέρω ο ίδιος από όπου και αν μπορεί να είναι κριμένο η θαμμένο, αλλά πρέπει εσύ να το παραδόσεις στα χέρια μου, χωρίς κανένα πρόβλημα για μένα, να μου το διαθέσεις σύμφωνα με της χαρές μου και της επιθυμίες μου.

6) Είσαι υποχρεωμένος να μην μου προκαλείς καμιά ζημιά στα άκρα μου, στο σώμα μου, και να μην κάνεις τίποτα να αποδυναμώσεις την υγεία μου, αλλά να με προστατεύεις από της ανθρώπινες ασθένειες και τραυματισμούς για πενήντα χρόνια. (50 χρόνια).

7) Αν, αντίθετα τυχαίνει να αρρωστήσω είσαι αναγκασμένος να με προμηθεύσεις με φάρμακα γιατρούς και ότι χρειαστεί για να βοηθήσεις να επανακτήσω την υγεία μου όσο το δυνατόν συντομότερο και υγιέστατα.

8) Η συμφωνία μας είναι να ξεκινήσει σε αυτήν την ημερομηνία 12/10/2010 και να λίγη την ίδια μέρα το 2060. Δεν πρέπει να με πειράξετε αυτήν την περίοδο η να γίνει κατάχρηση των δικαιωμάτων μου, η να κάνεις μια λανθασμένη αναγνώριση ( όπως εχεις συνηθίσει πολλές φορές να κάνεις και στο παρελθών).

9) Όταν ο χρόνος μου έχει επιτέλους τελειώσει, να μου επιτρέψεις να πεθάνω σαν όλους τους άλλους άνδρες, χωρίς καμιά ντροπή, και έντιμα να θαφτώ.

10) Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις να με αγαπούν και να γίνω δεκτός από όλους πολιτικούς, αριστοκράτες, από την υψηλή και χαμηλή κοινωνία, από τους άνδρες και της γυναίκες, ώστε να μπορώ να είμαι σίγουρος για την καλή θέληση και την αγάπη τους, και να μου χορηγούν χωρείς ερώτημά ότι μπορώ να επιθυμώ από αυτούς.

11) Είσαι υποχρεωμένος στα ταξίδια μου ( και οτιδήποτε άλλο) να ταξιδεύω χωρίς ζημιά στα πέρατα του κόσμου, όπου επιθυμώ, δεν έχει σημασία πόσο πολύ μεγάλη είναι η απόσταση. Όταν εχω ικανοποιηθεί επαρκώς, να με φερεις πάλι πίσω απλήγωτο στο σπίτι μου.

12) Είσαι υποχρεωμένος να με προστατεύσεις από όλες της βλάβες από τις βόμβες, όπλα και όλα τα άλλα, έτσι τίποτα να μην με χτυπήσει και να με τραυματίσει στα άκρα μου και σε όλο το σώμα μου.
13) Είσαι υποχρεωμένος να με βοηθήσεις στη σχέσης μου με την κοινωνία και να μην υπερισχύσουν οι εχθροί μου ειδικά.

14) Είσαι υποχρεωμένος να μου δόσεις ένα μαγικό δαχτυλίδι έτσι κάθε φορά που θα το βάζω στο δάχτυλο μου, να γίνομε αόρατος και άτρωτος.

15) Είσαι υποχρεωμένος να μου δίνεις πραγματική και σε βάθος ενημέρωση, χωρίς παραμόρφωση η ασάφεια, για κάθε θέμα που ζήτω από εσάς.

16) Είσαι υποχρεωμένος να μου δόσεις εκ των προτέρων προειδοποίηση για οποιαδήποτε μυστική συνωμοσία ενάντιο μου, και να μου δόσεις τους τρόπους και τα μέσα για να ανατρέψω τα σχέδια τους και να τα μηδενίσω.

17) Είσαι υποχρεωμένος να μου μάθεις τις γλώσσες που επιθυμώ ώστε να μπορώ να διαβαζω, και να εκφράζω τις απόψεις μου τέλεια σαν να είχα γνώσει καλήν από παιδική ηλικία.

18) Είσαι υποχρεωμένος να αποκτήσω με την καλή ενυα, την κατανόηση, και την νοημοσύνη, ώστε να μπορώ να συζητήσω όλα τα προβλήματα λογικά και να μπορώ να δώσω μια τεκμηριωμένη γνώμη για αυτούς.

19) Είσαι υποχρεωμένος να με προστατεύεις και να σε εξετασουνε μετά από εμενα σε όλα τα δικαστήρια της δικαιοσύνης ενώπιον των οποίων θα μπορούσα να κληθώ.

20) Είσαι υποχρεωμένος να μου προστατεύεται το νοικοκυριό μου, και την βεβήλωση από πάσαν εγχώριες η ξένες, από κλοπή, καθώς και από ζημιά.

21) Είσαι υποχρεωμένος να μου επιτρέπεται να οδηγώ την ζωή μου στην εξωτερικοί εμφάνιση σαν καλός χριστιανός και να παρακολουθώ την Θεία λειτουργία χωρίς παρεμβολές σας.

22) Είσαι υποχρεωμένος να μου διδαξεις πως να προετοιμάζω ιατρικών συνταγών και την ορθή χρήση και την διαχείριση τους στην δοσολογία και στο βάρος.

23) Είσαι υποχρεωμένος αν καποιος η σε κάθε περίσταση, αψιμαχία η αγώνα, να μου επητεθη και εγώ θα πρέπει να επιτεθώ, η επάνω, να πρόκειται να αναλάβουν την πρόκληση για μένα και την παράγωγη βοηθείας και υποστήριξη για την καταπολέμηση όλων των εχθρό μου.

24) Είσαι υποχρεωμένος να εμποδισης οποίον διποτε, δεν έχει σημασία ποιον, αν φέρι αντιριση στην συμφωνία μας.

25) Είσαι υποχρεωμένος όσο συχνά επιθυμώ την παρουσία σας, να μου φερνεστε με αγάπη, και να έρχεστε με αγγελική μορφή ποτέ με τρομακτικό τρόπω και απαίσια μορφή.

26) Είσαι υποχρεωμένος για να δις ότι κάθε άτομο πρέπει να κάνει την προσφορά μου.

27) Είσαι υποχρεωμένος να κράτησής την υπόσχεση σου και να δεσμεύσεις των εαυτό σου, να κρατήσεις αδιάσπαστες της ρήτρες αυτές, ατομικά και συλλογικά, και να συμμορφωθείς επιμελώς με όλα αυτά. Εαν αποτύχεις η διάσπασης έστω και την παραμικρή συμφωνία η παρουσιάσεις κάποια αμέλεια, τότε αυτό το σύμφωνο και η συμφωνία είναι άκυρη και δεν έχει καμιά ισχύ οποιοσδήποτε και οπουδήποτε.

28) Σε αντάλλαγμα για της παραπάνω υποσχέσεις, ορκίζομαι με όρκο να σας παραδώσω στην δύναμη σας γυναίκες και άνδρες και, Επιπλέον, παρετουμαι τον Θεό, την Αγία Τριάδα. Εγώ εξ ολοκλήρου την αποποίηση των όρκους που έκαναν για μένα στην βάπτιση. Κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός μαζί σας σε μια νέα συμμαχία και να υποβάλει τον εαυτό μου και στους δυο σας στο σώμα και την ψυχή, για πάντα στην αιωνιότητα.

Χρειάζεται και η απετουμενη προεργασία...